Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vola braila Dinamo XXL Bucuresti
vola Tactiek 433wide
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 60.7
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Răduţă geeft een hoge lob. Peţeanu kopt de bal weg. Dosca bereikt de bal nog maar net als eerste. Predilă verovert de bal door een tackle van achteren. Predilă schiet op doel. Sandıkçı bokst de bal weg.

18e minuut.
Dosca probeert naar een medespeler te passen. Giardina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giardina passt de bal in één keer door. Gawlik rent richting de bal. Gawlik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Giardina is nu in balbezit. Giardina passt de bal zonder na te denken. Panait is nu in balbezit. Panait draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Isar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karikas speelt de bal door. Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Predilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Raican geeft een lange en hoge pass. Isar is nu in balbezit. Isar passt de bal in één keer door. Predilă is nu in balbezit. Predilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Toregiani is nu in balbezit. Răduţă verovert de bal door een tackle van achteren. Răduţă probeert naar een medespeler te passen. Predilă is nu in balbezit. Predilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Inworp. Karikas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Peţeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vola braila 67%, Dinamo XXL Bucuresti 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vola braila - Dinamo XXL Bucuresti 0:0

53e minuut.
Giardina rent richting de bal. Giardina speelt de bal door. Gawlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawlik draait met de bal, schiet en ... Panait probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Ispas verovert de bal door een tackle van achteren. Isar rent richting de bal. Isar passt de bal zonder na te denken. Predilă is nu in balbezit. Predilă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Brisset geeft de bal voor. Davidovici heeft problemen om de bal te vangen. Giardina is nu in balbezit. Giardina draait met de bal, schiet en ... Mormocea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Dinamo XXL Bucuresti 1:0

65e minuut.
Gherea geeft een lange en hoge pass. Davidovici heeft problemen om de bal te vangen. Giardina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giardina schiet op doel. Mormocea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Dinamo XXL Bucuresti 2:0

75e minuut.
Nilă geeft de bal voor. Răduţă rent richting de bal. Răduţă heeft problemen om de bal te vangen. Răduţă geeft een lange en hoge pass. Predilă krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Davidovici passt de bal met de wreef. Toregiani geeft de bal voor. Gawlik kopt de bal weg. Giardina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giardina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Toregiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă onderschept slim de pass. Răduţă probeert naar een medespeler te passen. Predilă is nu in balbezit. Predilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Isar rent richting de bal. Dosca verovert de bal door een tackle van achteren. Dosca passt de bal met de wreef. Panait bereikt de bal nog maar net als eerste. Panait schiet op doel. Mormocea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Giardina geeft de bal voor. Macci kopt de bal weg. Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Panait rent richting de bal. Panait draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Civai Grazioli geeft een lange en hoge pass. Predilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Predilă passt de bal met de wreef. Peţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peţeanu haalt uit met een fantastische trap. Sandıkçı bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vola braila 42%, Dinamo XXL Bucuresti 58%.
vola braila - Dinamo XXL Bucuresti 2:0