Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo XXL Bucuresti Scuipa`n Dunare
433wide Tactiek ap lat
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
60.4 gemiddelde waardering 59.9
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Certowicz geeft een hoge lob. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sacavim. Sacavim krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Valz onderschept slim de pass. Valz geeft een hoge lob. Hevia is nu in balbezit. Hevia haalt uit met een fantastische trap. Turcu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo XXL Bucuresti - Scuipa`n Dunare 0:1

19e minuut.
Certowicz speelt de bal door. Bordeanu probeert de bal aan de voet te houden. Hajós bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo XXL Bucuresti - Scuipa`n Dunare 0:2

21e minuut.
Lamouchi geeft de bal voor. Certowicz probeert de bal met de borst te controleren. Hevia is nu in balbezit. Hevia schiet op doel. Turcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo XXL Bucuresti - Scuipa`n Dunare 0:3

25e minuut.
Hajós is nu in balbezit. Hevia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Certowicz. Certowicz krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Isar controleert de bal met de borst. Sacavim geeft een hoge lob. Hajós is nu in balbezit. Hajós draait met de bal, schiet en ... Turcu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo XXL Bucuresti - Scuipa`n Dunare 0:4

30e minuut.
Isar passt de bal met de wreef. Tomoşoiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van del Valle. del Valle krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo XXL Bucuresti 59%, Scuipa`n Dunare 41%.
Dinamo XXL Bucuresti - Scuipa`n Dunare 0:4

46e minuut.
Llorente komt het veld opgelopen. Florescu komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Inworp. Răduţă met een snelle inworp. Isar met een sublieme pass. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu haalt uit met een fantastische trap. Bálek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă passt de bal met de wreef. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu schiet op doel. Bálek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răduţă met een snelle inworp. Isar speelt de bal door. Tomoşoiu heeft problemen om de bal te vangen. Tomoşoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Llorente de bal. Tomoşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorente tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomoşoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karikas komt bij de bal en schiet. Bálek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Răduţă passt de bal zonder na te denken. Isar is nu in balbezit. Selke begaat een overtreding. Selke krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo XXL Bucuresti 42%, Scuipa`n Dunare 58%.
Dinamo XXL Bucuresti - Scuipa`n Dunare 0:4