Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vola braila Sageata Listeava
vola Tactiek Def 4 cu 1
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
57.2 gemiddelde waardering 58
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Giardina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă onderschept slim de pass. Ştrulă geeft een hoge lob. Starzec is nu in balbezit. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Toregiani probeert naar een medespeler te passen. Panait probeert de bal met de borst te controleren. Ştrulă geeft een hoge lob. Anielski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anielski haalt uit met een fantastische trap. Sandıkçı bokst de bal weg.

16e minuut.
Léniz geeft een hoge lob. Brisset kan de bal niet met de borst controleren. Starzec rent richting de bal. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Sandıkçı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Sageata Listeava 0:1

23e minuut.
Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă passt de bal in één keer door. Anielski rent richting de bal. Anielski draait met de bal, schiet en ... Sandıkçı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Sageata Listeava 0:2

29e minuut.
Strungăreanu geeft de bal voor. Starzec kopt de bal weg. Toregiani is nu in balbezit. Anielski verovert de bal door een tackle van achteren. Anielski schiet op doel. Sandıkçı bokst de bal weg.

30e minuut.
Ştrulă passt de bal met de wreef. Anielski is nu in balbezit. Brisset bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski verovert de bal door een tackle van achteren. Anielski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Przybyś is nu in balbezit. Tap verovert de bal door een tackle van achteren. Tap geeft een lange en hoge pass. Anielski rent richting de bal. Anielski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anielski is nu in balbezit. Anielski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Sageata Listeava 0:3

37e minuut.
Doeltrap. Schuller met een harde bal richting middenveld. Ştrulă speelt de bal door. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Gherea geeft een hoge lob. Przybyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyś speelt de bal door. Giardina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giardina geeft de bal voor. Schuller bokst de bal weg.

39e minuut.
Bărzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Bărzoi geeft de bal voor. Brisset geeft de bal voor. Giardina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giardina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gherea speelt de bal door. Klungelig pakt Goga de bal. Goga speelt de bal door. Przybyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyś geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Léniz geeft een hoge lob. Daar is Starzec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brisset bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec verovert de bal door een tackle van achteren. Starzec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Sageata Listeava 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vola braila 48%, Sageata Listeava 52%.
vola braila - Sageata Listeava 0:4

47e minuut.
Inworp. Bărzoi met de inworp. Léniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Léniz geeft een lange en hoge pass. Anielski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Léniz onderschept slim de pass. Léniz probeert naar een medespeler te passen. Starzec probeert de bal met de borst te controleren. Starzec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Léniz met de inworp. Niederhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederhaus geeft een hoge lob. Anielski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vola braila - Sageata Listeava 0:5

78e minuut.
Niederhaus geeft de bal voor. Toregiani kopt de bal weg. Ştrulă geeft een hoge lob. Niederhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederhaus geeft een lange en hoge pass. Paal! Anielski is nu in balbezit. Anielski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Strungăreanu geeft een lange en hoge pass. Anielski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Goga neemt vlug de vrije trap. Giardina bereikt de bal nog maar net als eerste. Giardina draait met de bal, schiet en ... Schuller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Léniz probeert naar een medespeler te passen. Brisset bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski onderschept slim de pass. Starzec rent richting de bal. Starzec draait met de bal, schiet en ... Sandıkçı bokst de bal weg.

86e minuut.
Inworp. Léniz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niederhaus is nu in balbezit. Niederhaus geeft een lange en hoge pass. Starzec maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vola braila 50%, Sageata Listeava 50%.
vola braila - Sageata Listeava 0:5