Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.19
  • Stadion: Pit of Lions
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 39140
cry75 Nebunii
appa2 Tactiek tactica mod
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.8 gemiddelde waardering 64.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


16e minuut.
Fakir passt de bal zonder na te denken. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia speelt de bal door. Pescariu rent richting de bal. Pescariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Falcon probeert naar een medespeler te passen. Mihnea met een sublieme pass. Stalev is nu in balbezit. Falcon rent richting de bal. Falcon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Daar is Pescariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fakir probeert naar een medespeler te passen. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cry75 - Nebunii 0:1

22e minuut.
Rejski probeert naar een medespeler te passen. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea passt de bal in één keer door. Povedano Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Povedano Martínez haalt uit met een fantastische trap. Tundra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Fakir rent richting de bal. Fakir passt de bal in één keer door. Pescariu rent richting de bal. Pescariu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Półćwiartek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fakir is nu in balbezit. Fakir speelt de bal door. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia draait met de bal, schiet en ... Marshall verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cry75 45%, Nebunii 55%.
cry75 - Nebunii 0:1

49e minuut.
Muhlenberg rent richting de bal. Muhlenberg geeft de bal voor. Żyrkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea geeft een hoge lob. Tundra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Povedano Martínez kopt de bal weg. Céjas is nu in balbezit. Falcon begaat een overtreding. Falcon krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Povedano Martínez probeert de bal aan de voet te houden. Falcon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu begaat een overtreding. Lăzăroiu krijgt een gele kaart. Falcon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bossoli komt het veld opgelopen. Bossoli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Falcon springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Mihnea is nu in balbezit. Mihnea met een sublieme pass. Vásárhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásárhelyi geeft de bal voor. Povedano Martínez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Mihnea passt de bal in één keer door. Vásárhelyi is nu in balbezit. Vásárhelyi passt de bal zonder na te denken. Falcon bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mihnea passt de bal zonder na te denken. Falcon heeft problemen om de bal te vangen. Falcon passt de bal zonder na te denken. Povedano Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Povedano Martínez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Céjas speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Bossoli de bal onder controle te krijgen. Fakir probeert naar een medespeler te passen. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mihnea geeft een lange en hoge pass. Rejski kopt de bal weg. Lăzăroiu probeert de bal aan de voet te houden. Povedano Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Povedano Martínez haalt uit met een fantastische trap. Tundra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cry75 41%, Nebunii 59%.
cry75 - Nebunii 0:1