Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sageata Listeava Dinamo XXL Bucuresti
Def 4 cu 1 Tactiek 433wide
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 3
57.5 gemiddelde waardering 58.5
excellent Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


12e minuut.
Karikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karikas passt de bal met de wreef. Carp is nu in balbezit. Carp schiet op doel. Adveren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - Dinamo XXL Bucuresti 0:1

20e minuut.
Anielski rent richting de bal. Anielski geeft een lange en hoge pass. Isar probeert de bal aan de voet te houden. Niederhaus geeft een lange en hoge pass. Starzec springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mormocea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Léniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Léniz raakt geblesseerd tijdens het duel. Klungelig pakt Greavu de bal. Léniz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Anielski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Starzec heeft problemen om de bal te vangen. Ispas is nu in balbezit. Starzec onderschept slim de pass. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Mormocea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sageata Listeava - Dinamo XXL Bucuresti 1:1

44e minuut.
Certowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niederhaus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Léniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Léniz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sageata Listeava 45%, Dinamo XXL Bucuresti 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sageata Listeava - Dinamo XXL Bucuresti 1:1

54e minuut.
Raţă kopt de bal weg. Isar is nu in balbezit. Isar geeft een hoge lob. Predilă rent richting de bal. Predilă haalt uit met een fantastische trap. Adveren probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Davidovici is nu in balbezit. Davidovici geeft een lange en hoge pass. Predilă is nu in balbezit. Predilă draait met de bal, schiet en ... Adveren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sageata Listeava - Dinamo XXL Bucuresti 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sageata Listeava 51%, Dinamo XXL Bucuresti 49%.
Sageata Listeava - Dinamo XXL Bucuresti 1:2