Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scuipa`n Dunare vola braila
4312 Tactiek vola
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.6 gemiddelde waardering 59.8
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
Sacavim geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Przybyś met een snelle inworp. Giardina rent richting de bal. Giardina geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Bálek bokst de bal weg.

5e minuut.
Goga passt de bal in één keer door. Przybyś rent richting de bal. Arouca da Silva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arouca da Silva krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Goga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Przybyś de bal. Przybyś speelt de bal door. Giardina rent richting de bal. Giardina haalt uit met een fantastische trap. Bálek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Brisset kopt de bal weg. Lamouchi geeft de bal voor. Hajós is nu in balbezit. Hajós haalt uit met een fantastische trap. Sandıkçı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Goga rent richting de bal. Goga geeft een lange en hoge pass. Giardina rent richting de bal. Giardina schiet op doel. Bálek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scuipa`n Dunare - vola braila 0:1

15e minuut.
Hajós rent richting de bal. Hajós passt de bal zonder na te denken. Hevia is nu in balbezit. Hevia schiet op doel. Brisset probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sandıkçı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Przybyś passt de bal zonder na te denken. Gawlik rent richting de bal. Gawlik passt de bal met de wreef. Giardina is nu in balbezit. Giardina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Selke met een snelle inworp. Lamouchi geeft een hoge lob. Brisset heeft problemen om de bal te vangen. Hevia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hevia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scuipa`n Dunare 45%, vola braila 55%.
Scuipa`n Dunare - vola braila 0:1

47e minuut.
Goga probeert naar een medespeler te passen. Przybyś is nu in balbezit. Przybyś speelt de bal door. Giardina is nu in balbezit. Giardina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Gherea is nu in balbezit. Gherea passt de bal zonder na te denken. Przybyś is nu in balbezit. Przybyś geeft de bal voor. Gawlik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Brisset verovert de bal door een tackle van achteren. Brisset probeert naar een medespeler te passen. Hevia is nu in balbezit. Hevia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Scuipa`n Dunare - vola braila 1:1

82e minuut.
Szadecki passt de bal zonder na te denken. Selke speelt de bal door. Toregiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajós verovert de bal door een tackle van achteren. Hajós schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scuipa`n Dunare 45%, vola braila 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Scuipa`n Dunare - vola braila 1:1