Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapid Campulung Stiinta Arad
proba 1 Tactiek 532
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.3 gemiddelde waardering 52.3
adequate Schieten excellent
good Passen solid
average Verdedigen very good


4e minuut.
Artsruni geeft een hoge lob. Əbilov is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pietrkiewicz ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pietrkiewicz naar de kleedkamers voor een vroege douche. Əbilov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bulutsuz neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Artsruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker speelt de bal door. Orsi rent richting de bal. Orsi draait met de bal, schiet en ... Acasuzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Erskine bereikt de bal nog maar net als eerste. Erskine probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Didonna de bal. Bulutsuz rent richting de bal. Bulutsuz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inworp. Stolojan met een snelle inworp. Artsruni speelt de bal door. Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Campulung - Stiinta Arad 0:1

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Erskine zal de hoekschop nemen. Lugo rent richting de bal. Lugo schiet op doel. Əbilov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Bulutsuz met een sublieme pass. Artsruni is nu in balbezit. Artsruni geeft de bal voor. Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Grugiel is nu in balbezit. Didonna speelt de bal door. Erskine rent richting de bal. Erskine geeft de bal voor. De Marco verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Erskine geeft de bal voor. Lugo is nu in balbezit. Lugo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Əbilov de bal. Əbilov draait met de bal, schiet en ... Turcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bulutsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulutsuz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Campulung - Stiinta Arad 0:2

43e minuut.
Turcu speelt de bal door. Lugo probeert de bal aan de voet te houden. Stolojan kopt de bal weg. Əbilov is nu in balbezit. Əbilov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Campulung 67%, Stiinta Arad 33%.
Rapid Campulung - Stiinta Arad 0:2

51e minuut.
Erskine speelt de bal door. Əbilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbilov heeft problemen om de bal te vangen. Əbilov schiet op doel. Turcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid Campulung - Stiinta Arad 0:3

55e minuut.
Daar is Didonna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Didonna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Erskine de bal. Erskine geeft de bal voor. Lugo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Artsruni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Duy Hải komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Rios met een snelle inworp. Fikejz geeft de bal voor. Grugiel heeft problemen om de bal te vangen. Orsi rent richting de bal. Orsi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Duy Hải passt de bal zonder na te denken. Lugo rent richting de bal. Lugo passt de bal zonder na te denken. Bulutsuz geeft de bal voor. Əbilov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De Marco geeft een lange en hoge pass. Lugo is nu in balbezit. De Marco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Marco krijgt een gele kaart. Lugo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stolojan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Əbilov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid Campulung 67%, Stiinta Arad 33%.
Rapid Campulung - Stiinta Arad 0:3