Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.19
  • Stadion: Victoria
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 46061
Lucky Team FC ARGES
noua Tactiek echilibrat
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 53.8
uitstekend Schieten uitstekend
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Céspedes geeft een lange en hoge pass. Vadeş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczek geeft een lange en hoge pass. Pesser maakt een snoekduik en kopt de bal. Bujok bokst de bal weg.

20e minuut.
Bucătaru probeert naar een medespeler te passen. Belea is nu in balbezit. Belea passt de bal zonder na te denken. Vadeş rent richting de bal. Vadeş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Inworp. Anusiak met een snelle inworp. Karonen rent richting de bal. Karonen probeert naar een medespeler te passen. Pesser rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - FC ARGES 0:1

36e minuut.
Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltek verovert de bal door een tackle van achteren. Eltek geeft een hoge lob. Melgar rent richting de bal. Melgar schiet op doel. Ruccia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Melgar is nu in balbezit. Melgar geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bucătaru passt de bal met de wreef. Daar is , maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. geeft een hoge lob. Gutfeld is nu in balbezit. Gutfeld haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Team 48%, FC ARGES 52%.
Lucky Team - FC ARGES 0:1

46e minuut.
Constantin met een sublieme pass. Shuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Shuto geeft een hoge lob. Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutfeld geeft een hoge lob. Ruccia bokst de bal weg.

62e minuut.
Bujok speelt de bal door. Vadeş kopt de bal weg. Standaert heeft problemen om de bal te vangen. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar schiet op doel. Ruccia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Boczek passt de bal in één keer door. Nistorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karonen probeert naar een medespeler te passen. Caton rent richting de bal. Caton draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Belea kopt de bal weg. Constantin is nu in balbezit. Anusiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anusiak krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Chiriţă probeert naar een medespeler te passen. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu met een sublieme pass. Caton rent richting de bal. Caton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - FC ARGES 0:2

84e minuut.
Bucătaru geeft een hoge lob. geeft een hoge lob. Gutfeld is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Belea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spitz heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Team 54%, FC ARGES 46%.
Lucky Team - FC ARGES 0:2