Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-11 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.19
  • Stadion: Nebunii Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 44518
Nebunii Stiinta Arad
tactica mod Tactiek 532
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
48 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 49.8
outstanding Schieten solid
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Pescariu rent richting de bal. Pescariu passt de bal met de wreef. Valencia rent richting de bal. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Stiinta Arad 1:0

4e minuut.
Nicodin rent richting de bal. Nicodin passt de bal in één keer door. Półćwiartek speelt de bal door. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Rousseff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Stiinta Arad 2:0

6e minuut.
Daar is Ciurea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurea met een sublieme pass. Półćwiartek speelt de bal door. Klungelig pakt Pescariu de bal. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Klungelig pakt Grugiel de bal. Półćwiartek probeert naar een medespeler te passen. Pescariu rent richting de bal. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Rousseff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Stiinta Arad 3:0

11e minuut.
Céjas verovert de bal door een tackle van achteren. Céjas met een sublieme pass. Hughes probeert naar een medespeler te passen. Valencia rent richting de bal. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hughes onderschept slim de pass. Hughes met een sublieme pass. Klungelig pakt Valencia de bal. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pescariu probeert naar een medespeler te passen. Cetină is nu in balbezit. Cetină geeft de bal voor. Valencia probeert de bal met de borst te controleren. Valencia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Van Mol de bal. Pescariu rent richting de bal. Pescariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Stiinta Arad 4:0

21e minuut.
Valencia onderschept slim de pass. Valencia passt de bal zonder na te denken. Pescariu is nu in balbezit. Ciurea rent richting de bal. Ciurea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Céjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Céjas geeft een hoge lob. Van Mol heeft problemen om de bal te vangen. Pescariu rent richting de bal. Pescariu schiet op doel. Rousseff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Valencia is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Artsruni de bal. Bădălan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Artsruni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grugiel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lugo springt en kopt de bal. Tundra bokst de bal weg.

29e minuut.
Klungelig pakt Grugiel de bal. Ciurea begaat een overtreding. Grugiel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grugiel met een snel genomen vrije trap. Lugo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Stiinta Arad 4:1

31e minuut.
Klungelig pakt Pescariu de bal. Pescariu passt de bal zonder na te denken. Valencia is nu in balbezit. Valencia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Stiinta Arad 5:1

34e minuut.
Ciurea is nu in balbezit. Ganjus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciurea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hughes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valencia krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ciurea met een sublieme pass. Półćwiartek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pescariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia is nu in balbezit. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nicodin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicodin geeft een hoge lob. Valencia kopt de bal weg. Pescariu rent richting de bal. Pescariu schiet op doel. Rousseff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valencia rent richting de bal. Valencia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Stiinta Arad 6:1

38e minuut.
Klungelig pakt Artsruni de bal. Grugiel rent richting de bal. Grugiel speelt de bal door. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Stiinta Arad 7:1

40e minuut.
Ciurea probeert naar een medespeler te passen. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia met een sublieme pass. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doeltrap. Rousseff trapt de bal weg. Półćwiartek kopt de bal weg. Pescariu heeft problemen om de bal te vangen. Pescariu schiet op doel. Rousseff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Pescariu schiet op doel. Van Mol heeft problemen om de bal te vangen. Ciurea rent richting de bal. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Valencia probeert de bal aan de voet te houden. Rousseff bokst de bal weg. Van Mol is nu in balbezit. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Stiinta Arad 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebunii 34%, Stiinta Arad 66%.
Nebunii - Stiinta Arad 8:1

48e minuut.
Céjas speelt de bal door. Valencia is nu in balbezit. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu schiet op doel. Rousseff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Stiinta Arad 9:1

51e minuut.
Artsruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Półćwiartek is nu in balbezit. Półćwiartek passt de bal in één keer door. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia haalt uit met een fantastische trap. Rousseff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valencia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cetină de bal. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu schiet op doel. Rousseff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Lászlai geeft de bal voor. Pescariu kopt de bal weg. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Valencia de bal. Valencia draait met de bal, schiet en ... Rousseff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Rousseff werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Stiinta Arad 10:1

58e minuut.
Daar is Ganjus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurea rent richting de bal. Ciurea passt de bal in één keer door. Pescariu rent richting de bal. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pescariu is nu in balbezit. Van Mol legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pescariu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valencia zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Stiinta Arad 11:1

62e minuut.
Bădălan geeft de bal voor. Ciurea kopt de bal weg. Cetină heeft problemen om de bal te vangen. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel. Rousseff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valencia rent richting de bal. Valencia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Stiinta Arad 12:1

63e minuut.
Gorie komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Erskine is nu in balbezit. Erskine geeft de bal voor. Klungelig pakt Lászlai de bal. Lugo is nu in balbezit. Lăzăroiu verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dubuisson komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Valencia kopt de bal weg. Klungelig pakt Pescariu de bal. Pescariu schiet op doel. Cetină probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Stiinta Arad 13:1

67e minuut.
Hughes is nu in balbezit. Hughes probeert naar een medespeler te passen. Półćwiartek met een sublieme pass. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Rousseff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valencia rent richting de bal. Cetină legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valencia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valencia zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Stiinta Arad 14:1

68e minuut.
Pescariu is nu in balbezit. Grugiel onderschept slim de pass. Grugiel geeft een lange en hoge pass. Artsruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Artsruni geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Gorie met een sublieme pass. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea speelt de bal door. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia schiet op doel. Rousseff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ganjus is nu in balbezit. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Stiinta Arad 15:1

76e minuut.
Hughes passt de bal met de wreef. Półćwiartek is nu in balbezit. Półćwiartek passt de bal zonder na te denken. Pescariu rent richting de bal. Pescariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hughes passt de bal met de wreef. Pescariu is nu in balbezit. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel. Rousseff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Stiinta Arad 16:1

83e minuut.
Lugo is nu in balbezit. Gorie verovert de bal door een tackle van achteren. Erskine verovert de bal door een tackle van achteren. Erskine geeft een lange en hoge pass. Artsruni springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Stiinta Arad 16:2

84e minuut.
Erskine bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuisson met een sublieme pass. Sillak is nu in balbezit. Sillak geeft een hoge lob. Artsruni maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bădălan met een sublieme pass. Półćwiartek speelt de bal door. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel. Rousseff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Stiinta Arad 17:2

88e minuut.
Valencia kopt de bal weg. Daar is Cetină, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu schiet op doel. Rousseff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebunii - Stiinta Arad 18:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebunii 33%, Stiinta Arad 67%.
Nebunii - Stiinta Arad 18:2