Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.20
  • Stadion: Fair-play Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1043
Fair-play FC Lacusteni
2AA -IV Tactiek proba
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
51.1 gemiddelde waardering 51.7
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Saldías passt de bal met de wreef. Beclea is nu in balbezit. Leivas onderschept slim de pass. Leivas geeft de bal voor. Saldías springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Wacker geeft een hoge lob. Daar is Peers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saldías rent richting de bal. Saldías haalt uit met een fantastische trap. Dähler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - FC Lacusteni 0:1

15e minuut.
Vienoranta is nu in balbezit. Dodos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vienoranta raakt geblesseerd tijdens het duel. Ferestrău zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nichifor springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Saldías rent richting de bal. Saldías draait met de bal, schiet en ... Dähler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - FC Lacusteni 0:2

21e minuut.
Ferestrău geeft een lange en hoge pass. Mikedis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leivas neemt de hoekschop. Saldías maakt een snoekduik en kopt de bal. Dähler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - FC Lacusteni 0:3

29e minuut.
Daar is Nichifor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nichifor met een sublieme pass. Saldías rent richting de bal. Saldías haalt uit met een fantastische trap. Dähler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - FC Lacusteni 0:4

30e minuut.
Klungelig pakt Mirea de bal. Ferestrău is nu in balbezit. Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Saldías verovert de bal door een tackle van achteren. Saldías schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Reniero verovert de bal door een tackle van achteren. Reniero geeft een lange en hoge pass. Saldías kopt de bal weg. Nichifor rent richting de bal. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Dähler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Korín is nu in balbezit. Wacker rent richting de bal. Korín rent richting de bal. Korín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - FC Lacusteni 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play 50%, FC Lacusteni 50%.
Fair-play - FC Lacusteni 1:4

46e minuut.
Trzopek passt de bal in één keer door. Fulga geeft een hoge lob. Leivas kopt de bal weg. Nichifor rent richting de bal. Nichifor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Peers kopt de bal weg. Wacker is nu in balbezit. Arcoş onderschept slim de pass. Arcoş probeert naar een medespeler te passen. Virtejaru is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Vienoranta is nu in balbezit. Saldías bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta rent richting de bal. Saldías bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldías draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Leivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Leivas probeert naar een medespeler te passen. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor schiet op doel. Dähler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - FC Lacusteni 1:5

74e minuut.
Leivas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chişcă komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Dodos is nu in balbezit. Dodos passt de bal in één keer door. Ferestrău rent richting de bal. Virtejaru onderschept slim de pass. Virtejaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Dodos passt de bal in één keer door. Chişcă is nu in balbezit. Beclea begaat een overtreding. Beclea krijgt een gele kaart.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fulga met een snelle inworp. Dodos rent richting de bal. Vienoranta onderschept slim de pass. Vienoranta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play 60%, FC Lacusteni 40%.
Fair-play - FC Lacusteni 1:5