Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.20
  • Stadion: Islazul Comunal
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 44916
Unirea `85 Golesti CSA Steaua 1947
incercare532 Tactiek guardiola we got
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 58
goed Schieten uitmuntend
goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ passt de bal in één keer door. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ... Mardan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea `85 Golesti - CSA Steaua 1947 0:1

13e minuut.
Kaperonis geeft een hoge lob. Lucescu kopt de bal weg. Morandé rent richting de bal. Morandé geeft een lange en hoge pass. Foster maakt een snoekduik en kopt de bal. Mardan bokst de bal weg.

26e minuut.
Kasapski is nu in balbezit. Kasapski speelt de bal door. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea `85 Golesti - CSA Steaua 1947 0:2

28e minuut.
Cvarda probeert naar een medespeler te passen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucescu rent richting de bal. Foster onderschept slim de pass. Foster haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Morandé verovert de bal door een tackle van achteren. Morandé probeert naar een medespeler te passen. Foster rent richting de bal. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea `85 Golesti - CSA Steaua 1947 0:3

38e minuut.
Cvarda kopt de bal weg. Duca rent richting de bal. Foster onderschept slim de pass. Morandé geeft een lange en hoge pass. Văn Vũ springt en kopt de bal. Mardan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Foster onderschept slim de pass. Văn Vũ is nu in balbezit. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... Mardan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Morandé onderschept slim de pass. Morandé met een sublieme pass. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. Kornienko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mardan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea `85 Golesti 65%, CSA Steaua 1947 35%.
Unirea `85 Golesti - CSA Steaua 1947 0:3

47e minuut.
Inworp. Meixner komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kasapski onderschept slim de pass. Kasapski geeft de bal voor. Lucescu onderschept slim de pass. Morandé is nu in balbezit. Morandé geeft de bal voor. Mardan bokst de bal weg. Kornienko heeft problemen om de bal te vangen. Foster is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea `85 Golesti - CSA Steaua 1947 0:4

54e minuut.
Kasapski probeert naar een medespeler te passen. Foster met een sublieme pass. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ geeft de bal voor. Kornienko is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Foster met een sublieme pass. Daar is Morandé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morandé probeert naar een medespeler te passen. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Kaperonis rent richting de bal. Kaperonis passt de bal in één keer door. Morandé bereikt de bal nog maar net als eerste. Morandé geeft een hoge lob. Foster maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Inworp. Obara komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konarzewski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mardan speelt de bal door. Cvarda speelt de bal door. Morandé is nu in balbezit. Morandé geeft een lange en hoge pass. Foster krijgt zijn hoofd ertegen. Mardan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Cazacu is nu in balbezit. Obara onderschept slim de pass. Obara geeft een hoge lob. Morandé is nu in balbezit. Morandé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Škrebo geeft een lange en hoge pass. Morandé rent richting de bal. Morandé speelt de bal door. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat. Obara maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mardan bokst de bal weg. Obara is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Unirea `85 Golesti - CSA Steaua 1947 0:5

89e minuut.
Taini probeert naar een medespeler te passen. Duca is nu in balbezit. Duca geeft een hoge lob. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache schiet op doel. Schiller bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unirea `85 Golesti 61%, CSA Steaua 1947 39%.
Unirea `85 Golesti - CSA Steaua 1947 0:5