Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.20
  • Stadion: MMT4 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14816
MMT4 Fair-play
5app Tactiek 2AA -IV
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen solid


9e minuut.
Freese geeft de bal voor. Silveanu kopt de bal weg. Dodos rent richting de bal. Dodos geeft een lange en hoge pass. Virtejaru krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Căldăraru passt de bal met de wreef. Passadore is nu in balbezit. Passadore probeert naar een medespeler te passen. Duthie is nu in balbezit. Duthie schiet op doel. Dähler bokst de bal weg.

25e minuut.
Mirea is nu in balbezit. Mirea passt de bal zonder na te denken. Korín rent richting de bal. Korín schiet op doel. Bąbel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MMT4 - Fair-play 0:1

40e minuut.
Duthie verovert de bal door een tackle van achteren. Duthie passt de bal met de wreef. Mikedis speelt de bal door. Dodos rent richting de bal. Dodos geeft een lange en hoge pass. Bąbel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMT4 69%, Fair-play 31%.
MMT4 - Fair-play 0:1

55e minuut.
Passadore passt de bal met de wreef. Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Freese de bal. Freese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Holban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Căldăraru rent richting de bal. Căldăraru met een sublieme pass. Korín rent richting de bal. Korín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dodos rent richting de bal. Dodos passt de bal in één keer door. Kubala is nu in balbezit. Kubala schiet op doel. Dähler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Mirea de bal onder controle te krijgen. Silveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie draait met de bal, schiet en ... Dähler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MMT4 - Fair-play 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MMT4 60%, Fair-play 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MMT4 - Fair-play 1:1