Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Berceni United Arad
NEXTLEVEL Tactiek 3-4-3
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 49
adequate Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Mazák speelt de bal door. Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal in één keer door. Lino is nu in balbezit. Lino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Troester met een sublieme pass. Montejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montejo passt de bal in één keer door. Korzynietz rent richting de bal. Korzynietz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kushetov passt de bal in één keer door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero onderschept slim de pass. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Szatkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Chavez rent richting de bal. Chavez speelt de bal door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berceni - United Arad 0:1

30e minuut.
Holz verovert de bal door een tackle van achteren. Chavez speelt de bal door. Kushetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Stampa is nu in balbezit. Stampa geeft de bal voor. Mazák kopt de bal weg. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berceni - United Arad 0:2

36e minuut.
Montejo passt de bal met de wreef. Daar is Akdağ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ... Stampa probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Janiszewski met een sublieme pass. Lavota bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavez verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berceni 62%, United Arad 38%.
FC Berceni - United Arad 0:2

48e minuut.
Kushetov rent richting de bal. Kushetov passt de bal zonder na te denken. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Szatkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berceni - United Arad 0:3

52e minuut.
Horvat probeert naar een medespeler te passen. Antilli rent richting de bal. Antilli passt de bal in één keer door. Lino is nu in balbezit. Lino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antilli met een snelle inworp. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino haalt uit met een fantastische trap. Grammozis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szatkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Olabe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pungă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berceni 53%, United Arad 47%.
FC Berceni - United Arad 0:3