Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.20
  • Stadion: FC IANCU Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6952
FC IANCU Sidex Galati
352 Tactiek 424
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 22.6
solid Schieten weak
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


4e minuut.
Korzynietz is nu in balbezit. Korzynietz probeert naar een medespeler te passen. Šnajberk met een sublieme pass. Bregović is nu in balbezit. Bregović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC IANCU - Sidex Galati 1:0

13e minuut.
Gâlcă rent richting de bal. Gâlcă passt de bal in één keer door. Bregović probeert naar een medespeler te passen. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC IANCU - Sidex Galati 2:0

16e minuut.
Cuzino trapt de bal weg van het doel. Korzynietz kopt de bal weg. Klungelig pakt Perianu de bal. Bregović rent richting de bal. Bregović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Korzynietz rent richting de bal. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino passt de bal met de wreef. Bregović heeft problemen om de bal te vangen. Bregović draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC IANCU - Sidex Galati 3:0

23e minuut.
Gâlcă passt de bal in één keer door. Perianu onderschept slim de pass. Inworp. Avelino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gâlcă geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gâlcă kopt de bal weg. Cuzino probeert de bal met de borst te controleren. Bregović is nu in balbezit. Bregović schiet op doel. Dineţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IANCU - Sidex Galati 4:0

26e minuut.
Gâlcă is nu in balbezit. Gâlcă passt de bal zonder na te denken. Avelino met een sublieme pass. Bregović rent richting de bal. Bregović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Korzynietz de bal. Korzynietz passt de bal zonder na te denken. Matisons heeft problemen om de bal te vangen. Matisons passt de bal in één keer door. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gâlcă passt de bal in één keer door. Goga is nu in balbezit. Matisons rent richting de bal. Šnajberk met een sublieme pass. Zicu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šnajberk zal de hoekschop nemen. Zicu is nu in balbezit. Zicu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chindea verovert de bal door een tackle van achteren. Chindea geeft de bal voor. Avelino kopt de bal weg. Bregović rent richting de bal. Bregović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Avelino is nu in balbezit. Avelino passt de bal zonder na te denken. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu passt de bal in één keer door. Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC IANCU - Sidex Galati 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IANCU 22%, Sidex Galati 78%.
FC IANCU - Sidex Galati 5:0

46e minuut.
Avelino met een snelle inworp. Bregović rent richting de bal. Bregović geeft een lange en hoge pass. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Chindea geeft de bal voor. Inworp. Šnajberk met de inworp. Gâlcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlcă geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gâlcă passt de bal zonder na te denken. Korzynietz bereikt de bal nog maar net als eerste. Korzynietz passt de bal zonder na te denken. Bregović is nu in balbezit. Bregović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Chindea geeft de bal voor. Inworp. Matisons zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šnajberk rent richting de bal. Šnajberk geeft een lange en hoge pass. Dineţ bokst de bal weg.

63e minuut.
Bregović rent richting de bal. Bregović geeft een hoge lob. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IANCU - Sidex Galati 6:0

65e minuut.
Korzynietz passt de bal zonder na te denken. Gâlcă rent richting de bal. Gâlcă passt de bal met de wreef. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dineţ trapt de bal weg van het doel. Korzynietz kopt de bal weg. Chindea heeft problemen om de bal te vangen. Zicu rent richting de bal. Zicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IANCU - Sidex Galati 7:0

68e minuut.
Matisons met een sublieme pass. Klungelig pakt Bregović de bal. Bregović passt de bal in één keer door. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Oprică is nu in balbezit. Avelino verovert de bal door een tackle van achteren. Avelino met een sublieme pass. Bregović rent richting de bal. Bregović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Šnajberk rent richting de bal. Chiran begaat een overtreding. Šnajberk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matisons zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bregović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bregović schiet op doel. Dineţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IANCU - Sidex Galati 8:0

74e minuut.
Gudumac geeft een lange en hoge pass. Gâlcă rent richting de bal. Gâlcă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bregović de bal. Bregović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IANCU - Sidex Galati 9:0

77e minuut.
Gâlcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović passt de bal in één keer door. Zicu is nu in balbezit. Zicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IANCU - Sidex Galati 10:0

80e minuut.
Goga rent richting de bal. Gudumac verovert de bal door een tackle van achteren. Gudumac speelt de bal door. Zicu is nu in balbezit. Zicu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bregović rent richting de bal. Bregović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IANCU - Sidex Galati 11:0

85e minuut.
Avelino met een snelle inworp. Bunea met een sublieme pass. Avelino geeft de bal voor. Zicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu haalt uit met een fantastische trap. Dineţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IANCU - Sidex Galati 12:0

88e minuut.
Avelino met de inworp. Bregović is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Cuzino ... Strafschop! Cuzino krijgt een gele kaart. Bregović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gâlcă legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IANCU - Sidex Galati 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IANCU 16%, Sidex Galati 84%.
FC IANCU - Sidex Galati 13:0