Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fair-play F.C STEAUA TULCEA
2AA -IV Tactiek 343
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.4 gemiddelde waardering 54
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Beclea rent richting de bal. Beclea geeft een lange en hoge pass. Daar is Haralambie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korín is nu in balbezit. Korín schiet op doel. Toader bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Korín rent richting de bal. Korín geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Śliwowski met een sublieme pass. Ibisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibisz passt de bal zonder na te denken. Prostohlavka is nu in balbezit. Dähler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gisulfo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prostohlavka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - F.C STEAUA TULCEA 0:1

10e minuut.
Virtejaru met een sublieme pass. Arcoş heeft problemen om de bal te vangen. Arcoş geeft een lange en hoge pass. Virtejaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Merenda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Haralambie verovert de bal door een tackle van achteren. Haralambie passt de bal met de wreef. Gisulfo probeert naar een medespeler te passen. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco draait met de bal, schiet en ... Dähler bokst de bal weg.

20e minuut.
Markopoulos probeert naar een medespeler te passen. Gisulfo rent richting de bal. Gisulfo passt de bal in één keer door. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Mirea rent richting de bal. Mikedis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikedis passt de bal in één keer door. Korín is nu in balbezit. Korín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fair-play - F.C STEAUA TULCEA 1:1

36e minuut.
Gisulfo met een sublieme pass. Ibisz rent richting de bal. Ibisz speelt de bal door. Ubriaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubriaco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. Dähler bokst de bal weg.

39e minuut.
Markopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikedis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arcoş is nu in balbezit. Arcoş geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mikedis rent richting de bal. Herbet verovert de bal door een tackle van achteren. Herbet probeert naar een medespeler te passen. Korín bereikt de bal nog maar net als eerste. Korín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play 49%, F.C STEAUA TULCEA 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fair-play - F.C STEAUA TULCEA 1:1

47e minuut.
Gisulfo met een sublieme pass. Ibisz geeft een lange en hoge pass. Beclea rent richting de bal. Duque verovert de bal door een tackle van achteren. Duque draait met de bal, schiet en ... Dähler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Herbet is nu in balbezit. Herbet speelt de bal door. Silveanu is nu in balbezit. Ubriaco onderschept slim de pass. Ubriaco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Herbet met een snelle inworp. Beclea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ubriaco. Ubriaco krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Arcoş geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Korín de bal onder controle te krijgen. Haralambie rent richting de bal. Haralambie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Toader, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mikedis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikedis probeert naar een medespeler te passen. Arcoş met een sublieme pass. Virtejaru heeft problemen om de bal te vangen. Virtejaru haalt uit met een fantastische trap. Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Mirea passt de bal in één keer door. Herbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbet passt de bal zonder na te denken. Ubriaco rent richting de bal. Ubriaco draait met de bal, schiet en ... Dähler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - F.C STEAUA TULCEA 1:2

80e minuut.
Bersellini is nu in balbezit. Duque onderschept slim de pass. Ubriaco is nu in balbezit. Ubriaco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - F.C STEAUA TULCEA 1:3

85e minuut.
Prostohlavka is nu in balbezit. Silveanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prostohlavka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prostohlavka neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - F.C STEAUA TULCEA 1:4

88e minuut.
Markopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Markopoulos geeft de bal voor. Herbet geeft een lange en hoge pass. Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play 55%, F.C STEAUA TULCEA 45%.
Fair-play - F.C STEAUA TULCEA 1:4