Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lacusteni MMT4
proba Tactiek 5app
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 54.3
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Duthie onderschept slim de pass. Duthie passt de bal in één keer door. Freese speelt de bal door. Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubala haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - MMT4 0:1

11e minuut.
Daar is Vienoranta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fulga rent richting de bal. Fulga probeert naar een medespeler te passen. Saldías is nu in balbezit. Saldías schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Holban bereikt de bal nog maar net als eerste. Vienoranta verovert de bal door een tackle van achteren. Tilický legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vienoranta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Saldías neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Reniero passt de bal in één keer door. Ferestrău bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferestrău speelt de bal door. Saldías is nu in balbezit. Saldías haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Trzopek heeft problemen om de bal te vangen. Căldăraru kopt de bal weg. Kubala is nu in balbezit. Kubala draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - MMT4 0:2

39e minuut.
Vienoranta is nu in balbezit. Fulga is nu in balbezit. Fulga met een sublieme pass. Nichifor rent richting de bal. Nichifor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Freese bereikt de bal nog maar net als eerste. Freese passt de bal met de wreef. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie haalt uit met een fantastische trap. Modan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferestrău heeft problemen om de bal te vangen. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie haalt uit met een fantastische trap. Modan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lacusteni 49%, MMT4 51%.
FC Lacusteni - MMT4 0:2

47e minuut.
Freese bereikt de bal nog maar net als eerste. Freese passt de bal met de wreef. Trzopek probeert naar een medespeler te passen. Kubala rent richting de bal. Kubala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - MMT4 0:3

54e minuut.
Căldăraru is nu in balbezit. Fulga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Căldăraru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Passadore met een snel genomen vrije trap. Duthie is nu in balbezit. Duthie schiet op doel. Modan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - MMT4 0:4

55e minuut.
Kubala bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie rent richting de bal. Arghirescu verovert de bal door een tackle van achteren. Kubala onderschept slim de pass. Kubala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Ferestrău rent richting de bal. Duthie verovert de bal door een tackle van achteren. Duthie passt de bal in één keer door. Kubala rent richting de bal. Kubala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Modan met een harde bal richting middenveld. Duthie controleert de bal met de borst. Duthie schiet op doel. Modan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

68e minuut.
Holban onderschept slim de pass. Holban geeft een hoge lob. Reniero geeft een hoge lob. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Arghirescu kopt de bal weg. Passadore rent richting de bal. Passadore geeft een lange en hoge pass. Duthie bereikt de bal nog maar net als eerste. Duthie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ferestrău passt de bal met de wreef. Vienoranta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holban. Vienoranta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferestrău komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lacusteni 42%, MMT4 58%.
FC Lacusteni - MMT4 0:4