Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.20
  • Stadion: FC Berceni Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 4336
FC Berceni F.C STEAUA TULCEA
NEXTLEVEL Tactiek 343
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 51.3
goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
Śliwowski speelt de bal door. Herbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbet passt de bal in één keer door. Gujdár rent richting de bal. Gujdár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berceni - F.C STEAUA TULCEA 0:1

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stampa trapt de bal weg. Duque kopt de bal weg. Daar is Prostohlavka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berceni - F.C STEAUA TULCEA 0:2

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Proteasa met een harde bal richting middenveld. Montejo kopt de bal weg. Capetinha rent richting de bal. Capetinha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berceni 66%, F.C STEAUA TULCEA 34%.
FC Berceni - F.C STEAUA TULCEA 0:2

49e minuut.
Proteasa geeft een lange en hoge pass. Haralambie kopt de bal weg. Gisulfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gisulfo geeft een lange en hoge pass. Prostohlavka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ibisz met een sublieme pass. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka passt de bal in één keer door. Duque rent richting de bal. Duque draait met de bal, schiet en ... Szatkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Gujdár kopt de bal weg. Prostohlavka rent richting de bal. Proteasa onderschept slim de pass. Duque rent richting de bal. Duque haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Grammozis geeft een lange en hoge pass. Śliwowski rent richting de bal. Śliwowski probeert naar een medespeler te passen. Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prostohlavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berceni - F.C STEAUA TULCEA 0:3

72e minuut.
Korzynietz rent richting de bal. Gujdár rent richting de bal. Gujdár passt de bal met de wreef. Prostohlavka is nu in balbezit. Prostohlavka draait met de bal, schiet en ... Szatkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Korzynietz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdağ rent richting de bal. Akdağ passt de bal in één keer door. Daar is Prostohlavka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prostohlavka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Korzynietz heeft problemen om de bal te vangen. Prostohlavka verovert de bal door een tackle van achteren. Prostohlavka passt de bal zonder na te denken. Duque is nu in balbezit. Duque schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Grammozis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Troester de bal. Herbet probeert naar een medespeler te passen. Prostohlavka rent richting de bal. Prostohlavka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Duque de bal onder controle te krijgen. Szatkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berceni - F.C STEAUA TULCEA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berceni 75%, F.C STEAUA TULCEA 25%.
FC Berceni - F.C STEAUA TULCEA 0:4