Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: FCRB1923. Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 28000
FCRB1923. Kosmo Team
Granar ! Tactiek k352
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
50.3 gemiddelde waardering 57.5
solide Schieten uitmuntend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


8e minuut.
Sesa rent richting de bal. Tămâie onderschept slim de pass. Szirmay is nu in balbezit. Tămâie onderschept slim de pass. Tămâie geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Daar is Szirmay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szirmay geeft een lange en hoge pass. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani schiet op doel. Fodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Kosmo Team 1:0

25e minuut.
Fodor met een sublieme pass. Galuppi kopt de bal weg. Cozzula rent richting de bal. Cozzula haalt uit met een fantastische trap. Cantona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCRB1923. - Kosmo Team 1:1

27e minuut.
Cozzula haalt uit met een fantastische trap. Daar is Baldelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rimoldi is nu in balbezit. Galuppi verovert de bal door een tackle van achteren. Galuppi draait met de bal, schiet en ... Cantona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Ocipka de bal onder controle te krijgen. Cozzula rent richting de bal. Odolskiy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cozzula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barbaru kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cantona bokst de bal weg.

34e minuut.
Szirmay passt de bal met de wreef. Solito is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mathieu. Mathieu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manni komt het veld opgelopen. Ponce komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB1923. 60%, Kosmo Team 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCRB1923. - Kosmo Team 1:1

49e minuut.
Petriş is nu in balbezit. Petriş passt de bal in één keer door. Ponce is nu in balbezit. Ponce draait met de bal, schiet en ... Cantona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Kosmo Team 1:2

56e minuut.
Rimoldi met de inworp. Szirmay rent richting de bal. Szirmay geeft de bal voor. bin Sakhtyani krijgt zijn hoofd ertegen. Fodor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCRB1923. - Kosmo Team 2:2

57e minuut.
Skočibušić is nu in balbezit. Skočibušić geeft een lange en hoge pass. Ponce kopt de bal weg. Manni is nu in balbezit. Manni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Ponce kopt de bal weg. Manni rent richting de bal. Ocipka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ocipka krijgt een gele kaart. Manni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barbaru kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Ponce geeft de bal voor. Ocipka heeft problemen om de bal te vangen. Baldelli is nu in balbezit. Ponce onderschept slim de pass. Ponce draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
bin Sakhtyani rent richting de bal. Solito rent richting de bal. Petriş onderschept slim de pass. bin Sakhtyani rent richting de bal. bin Sakhtyani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Skočibušić verovert de bal door een tackle van achteren. Szirmay rent richting de bal. Skočibušić maakt een afschuwelijke overtreding. Skočibušić krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Szirmay passt de bal met de wreef. Iancu rent richting de bal. Iancu speelt de bal door. Solito rent richting de bal. Solito draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Kosmo Team 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB1923. 60%, Kosmo Team 40%.
FCRB1923. - Kosmo Team 3:2