Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: szekler fc Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 14647
szekler fc florinela
TAMADO Tactiek Florent final
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
52.5 gemiddelde waardering 50.4
goed Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Kaló geeft de bal voor. Cuaresma kopt de bal weg. Voichin is nu in balbezit. Voichin haalt uit met een fantastische trap. Penzić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - florinela 0:1

10e minuut.
na Linha is nu in balbezit. Mahmudbəyov is nu in balbezit. Mahmudbəyov passt de bal in één keer door. Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wolański heeft problemen om de bal te vangen. Voichin is nu in balbezit. Voichin draait met de bal, schiet en ... Penzić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bjelobrković zal de hoekschop nemen. Cuaresma krijgt zijn hoofd ertegen. Penzić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelobrković verovert de bal door een tackle van achteren. Bjelobrković passt de bal in één keer door. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wolański geeft de bal voor. Voichin met een sublieme pass. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap. Penzić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - florinela 0:2

24e minuut.
Tys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mascarenhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascarenhas geeft een hoge lob. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - florinela 0:3

30e minuut.
Mascarenhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascarenhas passt de bal in één keer door. Daar is Cuaresma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap. Santagostino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kaló probeert naar een medespeler te passen. Tys heeft problemen om de bal te vangen. Tys speelt de bal door. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Grzędzicki is nu in balbezit. Kaló verovert de bal door een tackle van achteren. Kaló probeert naar een medespeler te passen. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 63%, florinela 37%.
szekler fc - florinela 0:3

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cuaresma stond buitenspel. Santagostino neemt vlug de vrije trap. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov is nu in balbezit. Mahmudbəyov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Wolański geeft de bal voor. Druciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Druciak probeert naar een medespeler te passen. Kaló speelt de bal door. Bjelobrković geeft een hoge lob. Penzić bokst de bal weg.

66e minuut.
Bjelobrković speelt de bal door. Klungelig pakt Voichin de bal. Wolański is nu in balbezit. Voichin onderschept slim de pass. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kaló raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Demetradze komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 52%, florinela 48%.
szekler fc - florinela 0:3