Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: soarici Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 14810
soarici FC Viitorul Crivina
adrian Tactiek 4-4-2
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 49.9
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


9e minuut.
Wilkoszewski rent richting de bal. Wilkoszewski passt de bal zonder na te denken. Funar is nu in balbezit. Funar passt de bal zonder na te denken. Cruzeirense bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - FC Viitorul Crivina 0:1

23e minuut.
Zalomaev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo geeft een hoge lob. Rey probeert de bal aan de voet te houden. Tchuř maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Funar heeft problemen om de bal te vangen. Cruzeirense bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzeirense passt de bal met de wreef. Posada rent richting de bal. Posada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soarici 50%, FC Viitorul Crivina 50%.
soarici - FC Viitorul Crivina 0:1

67e minuut.
Rey is nu in balbezit. Tanganga verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo rent richting de bal. Toledo geeft de bal voor. Tchuř springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Nõmmik bereikt de bal nog maar net als eerste. Arauz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arauz speelt de bal door. Posada rent richting de bal. Posada draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - FC Viitorul Crivina 0:2

78e minuut.
Kolodžej is nu in balbezit. Kolodžej passt de bal met de wreef. Tchuř rent richting de bal. Tanganga is nu in balbezit. Tanganga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Belkıran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soarici 66%, FC Viitorul Crivina 34%.
soarici - FC Viitorul Crivina 0:2