Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: Pac Pac Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3822
Pac Pac Visinii
343 Tactiek 4-3-3 up
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.1 gemiddelde waardering 38.2
very good Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen good


7e minuut.
Strujac geeft een hoge lob. Chiran controleert de bal met de borst. Chiran passt de bal met de wreef. Moise rent richting de bal. Moise haalt uit met een fantastische trap. Sodomlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Bălăcescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Batinelli met de inworp. Stypuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Stypuła schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Čolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolović draait met de bal, schiet en ... Bălăcescu probeert de bal aan de voet te houden. Stypuła rent richting de bal. Stypuła haalt uit met een fantastische trap. MacCutcheon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

30e minuut.
Sodomlak met een harde bal richting middenveld. Batinelli rent richting de bal. Moise begaat een overtreding. Moise krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pac Pac 38%, Visinii 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pac Pac - Visinii 0:0

46e minuut.
Flaks komt het veld opgelopen. Stegienka komt het veld opgelopen. Niño komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Văcăroiu met de inworp. Ardelean geeft een lange en hoge pass. Moise rent richting de bal. Moise haalt uit met een fantastische trap. Sodomlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Văcăroiu met de inworp. Baltă is nu in balbezit. Baltă passt de bal zonder na te denken. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Stegienka onderschept slim de pass. Stegienka geeft de bal voor. Čolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardenier schiet op doel. MacCutcheon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pac Pac 41%, Visinii 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pac Pac - Visinii 0:0