Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: FCRB1923. Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 28000
FCRB1923. F.C. TAG
Granar ! Tactiek 442-9,10
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.5 gemiddelde waardering 63.8
solide Schieten uitstekend
goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Bärengrub geeft de bal voor. Klungelig pakt Garms de bal. Garms passt de bal zonder na te denken. Israel rent richting de bal. Israel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Odolskiy rent richting de bal. Odolskiy geeft een hoge lob. Inworp. Weijl met een snelle inworp. Muniz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cantona probeert naar een medespeler te passen. Solito kopt de bal weg. Chaniewski controleert de bal met de borst. Iancu is nu in balbezit. Iancu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Muniz rent richting de bal. Valle is nu in balbezit. Muniz verovert de bal door een tackle van achteren. Israel bereikt de bal nog maar net als eerste. Israel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Solito kopt de bal weg. bin Sakhtyani heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gobetti. Gobetti krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Muniz heeft problemen om de bal te vangen. Muniz passt de bal zonder na te denken. Weijl speelt de bal door. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garms met een snelle inworp. Epure geeft een lange en hoge pass. Israel krijgt zijn hoofd ertegen. Cantona werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Callewaert kan de bal niet met de borst controleren. Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Weijl schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Weijl krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Garms is nu in balbezit. Sesa is nu in balbezit. Garms tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garms krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB1923. 67%, F.C. TAG 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCRB1923. - F.C. TAG 0:0

46e minuut.
Chaniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chaniewski geeft een hoge lob. Ocipka is nu in balbezit. Israel onderschept slim de pass. Israel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Garms bereikt de bal nog maar net als eerste. Garms geeft een hoge lob. Klungelig pakt Odolskiy de bal. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello schiet op doel. Cantona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Muniz geeft een lange en hoge pass. Ocipka controleert de bal met de borst. Israel rent richting de bal. Israel haalt uit met een fantastische trap. Cantona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - F.C. TAG 0:1

60e minuut.
Ronaldo komt het veld opgelopen. Degreve komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Weijl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weijl passt de bal met de wreef. Muniz probeert naar een medespeler te passen. Degreve is nu in balbezit. Degreve haalt uit met een fantastische trap. Cantona bokst de bal weg.

65e minuut.
Weijl kopt de bal weg. Degreve bereikt de bal nog maar net als eerste. Degreve passt de bal zonder na te denken. Baldelli rent richting de bal. Vianello verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Garms met een sublieme pass. Vianello is nu in balbezit. Sesa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vianello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vianello kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Cantona bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - F.C. TAG 0:2

79e minuut.
Odolskiy rent richting de bal. Weijl onderschept slim de pass. Weijl geeft de bal voor. Vianello maakt een snoekduik en kopt de bal. Cantona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Iancu onderschept slim de pass. Iancu passt de bal in één keer door. bin Sakhtyani rent richting de bal. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ... Alfaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Weijl rent richting de bal. Valle rent richting de bal. Weijl onderschept slim de pass. Weijl geeft een lange en hoge pass. Vianello maakt een snoekduik en kopt de bal. Cantona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Degreve rent richting de bal. Degreve geeft een lange en hoge pass. Vianello is nu in balbezit. Vianello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - F.C. TAG 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB1923. 72%, F.C. TAG 28%.
FCRB1923. - F.C. TAG 0:3