Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Viitorul Crivina florinela
4-4-2 Tactiek Florent final
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
54.6 gemiddelde waardering 47.9
solide Schieten redelijk
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Cruzeirense speelt de bal door. Wilkoszewski is nu in balbezit. Wilkoszewski geeft een hoge lob. Karakoyunlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Drüte probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tys passt de bal in één keer door. Purcărea is nu in balbezit. Cuaresma verovert de bal door een tackle van achteren. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap. Belkıran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Crivina - florinela 0:1

26e minuut.
Arauz met een snelle inworp. Mascarenhas is nu in balbezit. Mascarenhas passt de bal zonder na te denken. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma draait met de bal, schiet en ... Belkıran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Wilkoszewski is nu in balbezit. Wilkoszewski geeft een lange en hoge pass. Cruzeirense kopt de bal weg. Karyś is nu in balbezit. Karyś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Arauz met de inworp. Mascarenhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascarenhas passt de bal in één keer door. Cuaresma rent richting de bal. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Özgür geeft een hoge lob. Tys is nu in balbezit. Arauz verovert de bal door een tackle van achteren. Arauz geeft de bal voor. Karakoyunlu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Drüte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Özgür passt de bal zonder na te denken. Cruzeirense is nu in balbezit. Brzozewski maakt een afschuwelijke overtreding. Brzozewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Crivina 51%, florinela 49%.
FC Viitorul Crivina - florinela 0:1

49e minuut.
Wilkoszewski rent richting de bal. Özgür rent richting de bal. Özgür met een sublieme pass. Karakoyunlu rent richting de bal. Karakoyunlu draait met de bal, schiet en ... Drüte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karakoyunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakoyunlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Viitorul Crivina - florinela 1:1

55e minuut.
Wilkoszewski onderschept slim de pass. Wilkoszewski passt de bal in één keer door. Karakoyunlu is nu in balbezit. Karakoyunlu schiet op doel. Drüte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Viitorul Crivina - florinela 2:1

69e minuut.
Zárraga rent richting de bal. Voichin verovert de bal door een tackle van achteren. Voichin passt de bal zonder na te denken. Bjelobrković is nu in balbezit. Bjelobrković geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Zárraga geeft een hoge lob. Inworp. Bjelobrković met de inworp. Demetradze rent richting de bal. Demetradze geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Viitorul Crivina 44%, florinela 56%.
FC Viitorul Crivina - florinela 2:1