Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: SZOCS
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8087
C.F.FERDINAND Visinii
532 Tactiek 4-3-3 up
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
41 gemiddelde waardering 38.5
solid Schieten average
average Passen average
average Verdedigen good


11e minuut.
Samek rent richting de bal. Samek geeft de bal voor. Osicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Osicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.FERDINAND - Visinii 1:0

14e minuut.
Goszczyński met de inworp. Repupilli probeert naar een medespeler te passen. Leszczyński rent richting de bal. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.FERDINAND - Visinii 2:0

18e minuut.
Daar is Leszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Goszczyński met een sublieme pass. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Baveyan is nu in balbezit. Baveyan geeft een hoge lob. Verkoppen kopt de bal weg. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap. Sodomlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Repupilli probeert naar een medespeler te passen. Leszczyński rent richting de bal. Dudryk verovert de bal door een tackle van achteren. Osicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Osicki draait met de bal, schiet en ... Sodomlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Goszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Goszczyński passt de bal met de wreef. Dudryk rent richting de bal. Leszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Leszczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.FERDINAND 28%, Visinii 72%.
C.F.FERDINAND - Visinii 2:0

46e minuut.
Flaks komt het veld opgelopen. Stegienka komt het veld opgelopen. Niño komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Buitenspel voor Gardenier. Goede buitenspelval van de verdediging. Kajdas komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Repupilli is nu in balbezit. Repupilli met een sublieme pass. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński schiet op doel. Sodomlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.FERDINAND - Visinii 3:0

73e minuut.
Samek neemt de hoekschop. Repupilli met een sublieme pass. Osicki is nu in balbezit. Osicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.FERDINAND - Visinii 4:0

74e minuut.
Baveyan kopt de bal weg. Daar is Osicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stegienka rent richting de bal. Osicki onderschept slim de pass. Osicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.FERDINAND 35%, Visinii 65%.
C.F.FERDINAND - Visinii 4:0