Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: TEATRUL VISELOR
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 20186
The best of sokker Pac Pac
antrenament Tactiek 343
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 39.3
goed Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Văcăroiu passt de bal met de wreef. Gaidoş is nu in balbezit. Bejan onderschept slim de pass. Văcăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Văcăroiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Byers bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă begaat een overtreding. Baltă krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Inworp. Vlahuţă met de inworp. Metev speelt de bal door. Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoraş haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Pac Pac 1:0

17e minuut.
Sierka geeft een hoge lob. Inworp. Baltă met de inworp. Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Chiţa de bal. Gaidoş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chiţa. Gaidoş raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Chiran neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pleşca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Daar is Gaidoş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaidoş geeft de bal voor. Strujac rent richting de bal. Strujac schiet op doel. Jataganac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Moceanu is nu in balbezit. Grigoraş rent richting de bal. Moceanu is nu in balbezit. Moceanu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Pac Pac 2:0

31e minuut.
Olivia geeft een hoge lob. Gaidoş rent richting de bal. Gaidoş passt de bal met de wreef. Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu draait met de bal, schiet en ... Pleşca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Nicoliţă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vlahuţă met de inworp. Metev rent richting de bal. Metev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Pac Pac 3:0

38e minuut.
Baltă is nu in balbezit. Baltă met een sublieme pass. Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş geeft een lange en hoge pass. Strujac springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Inworp. Randa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moceanu met een sublieme pass. Byers rent richting de bal. Byers draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Chiran passt de bal met de wreef. Văcăroiu is nu in balbezit. Jataganac is nu in balbezit. Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu schiet op doel. Pleşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Pac Pac 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The best of sokker 49%, Pac Pac 51%.
The best of sokker - Pac Pac 3:1

48e minuut.
Randa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moceanu rent richting de bal. Moceanu geeft een lange en hoge pass. Grigoraş maakt een snoekduik en kopt de bal. Carambol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Pac Pac 4:1

49e minuut.
Gaidoş passt de bal in één keer door. Inworp. Vlahuţă met de inworp. Byers is nu in balbezit. Byers schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Carambol probeert naar een medespeler te passen. Chiran is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moceanu. Moceanu krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Gaidoş geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sierka de bal. Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu draait met de bal, schiet en ... Pleşca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pleşca trapt de bal weg van het doel. MacCutcheon kopt de bal weg. Vlahuţă geeft een lange en hoge pass. Byers is nu in balbezit. Byers draait met de bal, schiet en ... Carambol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Byers passt de bal in één keer door. Metev speelt de bal door. Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoraş haalt uit met een fantastische trap. Carambol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Chiţa probeert naar een medespeler te passen. Moceanu probeert naar een medespeler te passen. Randa rent richting de bal. Randa geeft de bal voor. Byers krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Carambol werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Pac Pac 5:1

83e minuut.
Grigoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCutcheon onderschept slim de pass. Metev verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoraş is nu in balbezit. Grigoraş schiet op doel. Carambol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Chiţa met een sublieme pass. Metev bereikt de bal nog maar net als eerste. Metev passt de bal in één keer door. Grigoraş is nu in balbezit. Grigoraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - Pac Pac 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The best of sokker 32%, Pac Pac 68%.
The best of sokker - Pac Pac 6:1