Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. TAG Kosmo Team
442-9,10 Tactiek k352
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
64.5 gemiddelde waardering 59
excellent Schieten formidable
formidable Passen solid
formidable Verdedigen solid


4e minuut.
Chaniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chaniewski geeft een lange en hoge pass. Mathieu kopt de bal weg. Ponce is nu in balbezit. Ponce schiet op doel. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Muniz met een sublieme pass. Weijl is nu in balbezit. Weijl geeft een lange en hoge pass. Degreve is nu in balbezit. Degreve haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Mathieu geeft een lange en hoge pass. Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce geeft een lange en hoge pass. Cozzula krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rotariu kopt de bal weg. Callewaert is nu in balbezit. Ponce onderschept slim de pass. Ponce schiet op doel. Alfaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. TAG - Kosmo Team 0:1

25e minuut.
Rotariu met een sublieme pass. Cozzula is nu in balbezit. Garms tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garms krijgt een gele kaart. Cozzula raakt geblesseerd tijdens het duel. Galuppi met een snel genomen vrije trap. Cozzula maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Muniz passt de bal zonder na te denken. Garms bereikt de bal nog maar net als eerste. Garms geeft de bal voor. Daar is Tămâie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weijl geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gobetti onderschept slim de pass. Epure is nu in balbezit. Epure probeert naar een medespeler te passen. Vianello rent richting de bal. Vianello schiet op doel. Gonzalin Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Rozan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cozzula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozzula passt de bal met de wreef. Galuppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galuppi haalt uit met een fantastische trap. Alfaro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. TAG 45%, Kosmo Team 55%.
F.C. TAG - Kosmo Team 0:1

46e minuut.
Israel komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Weijl bereikt de bal nog maar net als eerste. Weijl geeft een hoge lob. Vianello is nu in balbezit. Vianello draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Epure kopt de bal weg. Weijl rent richting de bal. Weijl passt de bal in één keer door. Israel bereikt de bal nog maar net als eerste. Israel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vianello is nu in balbezit. Garms is nu in balbezit. Garms speelt de bal door. Israel rent richting de bal. Israel haalt uit met een fantastische trap. Gonzalin Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Buitenspel voor Vianello. Goede buitenspelval van de verdediging. Ronaldo komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Gobetti verovert de bal door een tackle van achteren. Gobetti geeft een hoge lob. Israel kopt de bal weg. Vianello is nu in balbezit. Vianello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Inworp. Manni komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Epure controleert de bal met de borst. Epure geeft een hoge lob. Skočibušić probeert de bal met de borst te controleren. Israel is nu in balbezit. Israel schiet op doel. Gonzalin Miller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Callewaert met de inworp. Ronaldo speelt de bal door. Vianello rent richting de bal. Vianello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Muniz rent richting de bal. Muniz passt de bal met de wreef. Vianello is nu in balbezit. Vianello haalt uit met een fantastische trap. Gonzalin Miller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. TAG - Kosmo Team 1:1

89e minuut.
Israel onderschept slim de pass. Skočibušić begaat een overtreding. Israel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chaniewski met een snel genomen vrije trap. Skočibušić kan de bal niet met de borst controleren. Petriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello verovert de bal door een tackle van achteren. Vianello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. TAG 23%, Kosmo Team 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. TAG - Kosmo Team 1:1