Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ARSENAL 1886 FCRB1923.
Sorin 47 Tactiek Granar !
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 46.9
solid Schieten adequate
very good Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Ogrodnik speelt de bal door. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos geeft de bal voor. Rouvenaz krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Barrientos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ogrodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos geeft de bal voor. Rouvenaz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - FCRB1923. 1:0

17e minuut.
Rouvenaz passt de bal in één keer door. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - FCRB1923. 2:0

19e minuut.
Oprică rent richting de bal. Oprică passt de bal zonder na te denken. Rimoldi met een sublieme pass. Solito bereikt de bal nog maar net als eerste. Solito schiet op doel. Sagres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Oprică rent richting de bal. Ogrodnik verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Odolskiy. Odolskiy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARSENAL 1886 46%, FCRB1923. 54%.
FC ARSENAL 1886 - FCRB1923. 2:0

52e minuut.
Jonowski geeft een lange en hoge pass. Valle onderschept slim de pass. Barrientos speelt de bal door. Cieciula rent richting de bal. Cieciula haalt uit met een fantastische trap. Cantona bokst de bal weg.

53e minuut.
Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rouvenaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cieciula legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Cantona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - FCRB1923. 3:0

55e minuut.
Ogrodnik kopt de bal weg. Barrientos rent richting de bal. Barrientos passt de bal met de wreef. Cieciula rent richting de bal. Cieciula schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Barrientos rent richting de bal. Barrientos geeft de bal voor. Baldelli kopt de bal weg. Jonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Krstić is nu in balbezit. Krstić passt de bal met de wreef. Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos geeft een hoge lob. Sesa onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARSENAL 1886 - FCRB1923. 4:0

75e minuut.
Katsaraios geeft de bal voor. Odolskiy rent richting de bal. Krstić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krstić krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Ogrodnik geeft een hoge lob. Barrientos kopt de bal weg. Ocipka heeft problemen om de bal te vangen. Cieciula rent richting de bal. Cieciula draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARSENAL 1886 37%, FCRB1923. 63%.
FC ARSENAL 1886 - FCRB1923. 4:0