Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: florinela Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4100
florinela soarici
Florent final Tactiek adrian
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.2 gemiddelde waardering 54.3
solid Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Zalomaev met de inworp. Toledo is nu in balbezit. Toledo geeft een lange en hoge pass. Tanganga rent richting de bal. Tanganga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Toledo met een snelle inworp. Mascarenhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascarenhas passt de bal met de wreef. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin schiet op doel. Gehrts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cuaresma rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
florinela - soarici 1:0

19e minuut.
Brzozewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mascarenhas rent richting de bal. Mascarenhas geeft de bal voor. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Gędziorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gędziorowski geeft een hoge lob. Milota bereikt de bal nog maar net als eerste. Milota geeft de bal voor. Voichin springt en kopt de bal. Gehrts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Tys rent richting de bal. Daar is Tys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tys passt de bal met de wreef. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mascarenhas rent richting de bal. Mascarenhas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fagundo de bal. Toledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo schiet op doel. Drüte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Toledo neemt de hoekschop. Tchuř springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Bjelobrković rent richting de bal. Bjelobrković passt de bal met de wreef. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin draait met de bal, schiet en ... Gehrts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
florinela - soarici 2:0

44e minuut.
Vilardi passt de bal met de wreef. Tanganga is nu in balbezit. Milota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milota krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: florinela 45%, soarici 55%.
florinela - soarici 2:0

48e minuut.
Tchuř verovert de bal door een tackle van achteren. Tanganga is nu in balbezit. Vilardi begaat een overtreding. Vilardi krijgt een gele kaart. Tanganga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tchuř komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tys is nu in balbezit. Tys geeft een lange en hoge pass. Cuaresma is nu in balbezit. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap. Gehrts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tchuř onderschept slim de pass. Tchuř schiet op doel. Drüte probeert naar een medespeler te passen. Toledo kopt de bal weg. Tanganga bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Toledo neemt de hoekschop. Tanganga maakt een snoekduik en kopt de bal. Drüte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Özgür legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tchuř is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tchuř neemt de penalty, wat een uithaal! Drüte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
florinela - soarici 2:1

65e minuut.
Cuaresma rent richting de bal. Voichin rent richting de bal. Voichin passt de bal in één keer door. Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gehrts trapt de bal weg. Bjelobrković kopt de bal weg. Klungelig pakt Híres de bal. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tys geeft een lange en hoge pass. Kalogiannis rent richting de bal. Kalogiannis geeft een lange en hoge pass. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin haalt uit met een fantastische trap. Gehrts bokst de bal weg.

82e minuut.
Milota passt de bal met de wreef. Bjelobrković is nu in balbezit. Bjelobrković geeft een lange en hoge pass. Tys is nu in balbezit. Tys geeft de bal voor. Gehrts bokst de bal weg.

83e minuut.
Tys met de inworp. Mascarenhas geeft een hoge lob. Cuaresma heeft problemen om de bal te vangen. Cuaresma haalt uit met een fantastische trap. Kalogiannis probeert de bal aan de voet te houden. Gehrts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Bjelobrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelobrković geeft een lange en hoge pass. Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuaresma schiet op doel. Gehrts probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: florinela 45%, soarici 55%.
florinela - soarici 2:1