Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: Pac Pac Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8522
Pac Pac C.F.FERDINAND
343 Tactiek 532
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 49
solid Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen solid


3e minuut.
Goszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Goszczyński passt de bal zonder na te denken. Samek met een sublieme pass. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Goszczyński met een sublieme pass. Osicki heeft problemen om de bal te vangen. Osicki passt de bal met de wreef. Leszczyński rent richting de bal. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ardelean speelt de bal door. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac passt de bal met de wreef. Chiran rent richting de bal. Chiran draait met de bal, schiet en ... Jarosik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
MacVanish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVanish passt de bal in één keer door. Osicki rent richting de bal. Osicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pac Pac - C.F.FERDINAND 0:1

17e minuut.
Hawryszczak kopt de bal weg. Apostol heeft problemen om de bal te vangen. Osicki rent richting de bal. Osicki draait met de bal, schiet en ... MacCutcheon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Baveyan speelt de bal door. MacVanish is nu in balbezit. MacVanish probeert naar een medespeler te passen. Osicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Osicki draait met de bal, schiet en ... MacCutcheon bokst de bal weg. Bălăcescu kopt de bal weg. Goszczyński is nu in balbezit. Goszczyński passt de bal zonder na te denken. Osicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Osicki schiet op doel. MacCutcheon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Ote-Lee probeert naar een medespeler te passen. Goszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Goszczyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Leszczyński de bal. Leszczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Strujac speelt de bal door. MacVanish is nu in balbezit. MacVanish passt de bal zonder na te denken. Osicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Osicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jarosik met een sublieme pass. Samek kopt de bal weg. MacVanish met een sublieme pass. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński schiet op doel. MacCutcheon bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Râpanu komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Goszczyński passt de bal met de wreef. Osicki heeft problemen om de bal te vangen. Apostol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Machon komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pac Pac 73%, C.F.FERDINAND 27%.
Pac Pac - C.F.FERDINAND 0:1

46e minuut.
Ramallo komt het veld opgelopen. Kisieliński komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Samek rent richting de bal. Klungelig pakt Samek de bal. Samek passt de bal in één keer door. Leszczyński rent richting de bal. Leszczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ardelean heeft problemen om de bal te vangen. Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVanish probeert naar een medespeler te passen. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński draait met de bal, schiet en ... MacCutcheon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Nicoliţă rent richting de bal. Nicoliţă geeft de bal voor. Ramallo kopt de bal weg. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap. MacCutcheon bokst de bal weg.

70e minuut.
Ramallo probeert naar een medespeler te passen. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński passt de bal zonder na te denken. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samek met een snelle inworp. Klungelig pakt Leszczyński de bal. Leszczyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gaidoş de bal onder controle te krijgen. MacCutcheon bokst de bal weg.

82e minuut.
Ramallo met een sublieme pass. Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński passt de bal in één keer door. Leszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszczyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Strujac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ote-Lee rent richting de bal. Baltă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baltă krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Nicoliţă is nu in balbezit. Leszczyński onderschept slim de pass. Leszczyński probeert naar een medespeler te passen. Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pac Pac 68%, C.F.FERDINAND 32%.
Pac Pac - C.F.FERDINAND 0:1