Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: szekler fc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 18452
szekler fc F.C. TAG
negy ketto Tactiek 442-9,10
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 61.7
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Mehaj probeert naar een medespeler te passen. Muniz geeft een hoge lob. Odamtten kopt de bal weg. Epure geeft een lange en hoge pass. Vianello krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Epure probeert naar een medespeler te passen. Muniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniz speelt de bal door. Degreve rent richting de bal. Degreve haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ronaldo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Epure speelt de bal door. Klungelig pakt Degreve de bal. Degreve haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello draait met de bal, schiet en ... Odamtten met een sublieme pass. Degreve controleert de bal met de borst. Degreve draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Weyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert verovert de bal door een tackle van achteren. Muniz probeert naar een medespeler te passen. Vianello rent richting de bal. Vianello draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Mouflouzelis probeert naar een medespeler te passen. Legrand rent richting de bal. Legrand passt de bal in één keer door. Weyland rent richting de bal. Weyland draait met de bal, schiet en ... Alfaro bokst de bal weg.

21e minuut.
Mouflouzelis met een sublieme pass. Santagostino is nu in balbezit. Ronaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo geeft een hoge lob. Degreve krijgt zijn hoofd ertegen. Penzić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Degreve bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - F.C. TAG 0:1

25e minuut.
Muniz verovert de bal door een tackle van achteren. Muniz passt de bal in één keer door. Vianello rent richting de bal. Vianello schiet op doel. Penzić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Gobetti probeert de bal met de borst te controleren. Epure is nu in balbezit. Epure passt de bal zonder na te denken. Daar is Vianello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vianello draait met de bal, schiet en ... Penzić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Mehaj met een sublieme pass. Muniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Weijl is nu in balbezit. Weijl geeft een lange en hoge pass. Penzić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - F.C. TAG 0:2

38e minuut.
Jóźwiak passt de bal in één keer door. Mouflouzelis rent richting de bal. Mouflouzelis probeert naar een medespeler te passen. Weyland bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyland schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Muniz speelt de bal door. Degreve rent richting de bal. Degreve passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vianello de bal. Vianello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 66%, F.C. TAG 34%.
szekler fc - F.C. TAG 0:2

46e minuut.
Israel komt het veld opgelopen. Üzümlü komt het veld opgelopen. Słonecznik komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Epure rent richting de bal. Vianello bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van na Linha. na Linha krijgt een gele kaart. Vianello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Epure neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Gobetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü onderschept slim de pass. Chaniewski begaat een overtreding. Chaniewski krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Grzędzicki rent richting de bal. Grzędzicki passt de bal zonder na te denken. Weyland is nu in balbezit. Weyland haalt uit met een fantastische trap. Alfaro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - F.C. TAG 1:2

53e minuut.
Israel verovert de bal door een tackle van achteren. Israel speelt de bal door. Weijl rent richting de bal. Weijl geeft een hoge lob. Vianello is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cavalieri passt de bal in één keer door. Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzędzicki passt de bal zonder na te denken. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Ferrar komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Üzümlü passt de bal zonder na te denken. Daar is Słonecznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słonecznik passt de bal in één keer door. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü haalt uit met een fantastische trap. Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Klungelig pakt Üzümlü de bal. Epure met een sublieme pass. Ferrar met een sublieme pass. Israel is nu in balbezit. Israel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - F.C. TAG 1:3

77e minuut.
Gobetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobetti speelt de bal door. Vianello is nu in balbezit. Vianello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
szekler fc - F.C. TAG 1:4

78e minuut.
Pihl komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Grzędzicki passt de bal zonder na te denken. Callewaert probeert naar een medespeler te passen. Weijl probeert naar een medespeler te passen. Vianello is nu in balbezit. Vianello draait met de bal, schiet en ... Penzić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Callewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Callewaert geeft de bal voor. Vianello kopt de bal weg. Israel rent richting de bal. Israel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Chaniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Chaniewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Israel de bal. Israel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cavalieri de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: szekler fc 58%, F.C. TAG 42%.
szekler fc - F.C. TAG 1:4