Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: FCRB1923. Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26389
FCRB1923. Pac Pac
Granar ! Tactiek 343
48% Balbezit 52%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 39.3
solid Schieten average
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


13e minuut.
Carambol met een harde bal richting middenveld. Rimoldi kopt de bal weg. bin Sakhtyani met een sublieme pass. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Valle kan de bal niet met de borst controleren. Văcăroiu rent richting de bal. Văcăroiu passt de bal zonder na te denken. Strujac rent richting de bal. Strujac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Moise onderschept slim de pass. Moise geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cozma de bal onder controle te krijgen. Oprică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprică draait met de bal, schiet en ... Carambol bokst de bal weg.

26e minuut.
MacCutcheon rent richting de bal. Solito onderschept slim de pass. Solito passt de bal zonder na te denken. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. Carambol bokst de bal weg.

30e minuut.
Chiran met een sublieme pass. Moise bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szirmay. Szirmay krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Sesa onderschept slim de pass. Sesa geeft de bal voor. bin Sakhtyani kopt de bal weg. Solito is nu in balbezit. Solito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rimoldi rent richting de bal. Moise onderschept slim de pass. Moise passt de bal met de wreef. Gaidoş is nu in balbezit. Gaidoş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rimoldi onderschept slim de pass. Szirmay bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay passt de bal met de wreef. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani schiet op doel. Carambol bokst de bal weg. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani schiet op doel. Carambol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Szirmay geeft de bal voor. bin Sakhtyani is nu in balbezit. Oprică is nu in balbezit. Oprică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Pac Pac 1:0

45e minuut.
Szirmay rent richting de bal. Szirmay passt de bal in één keer door. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani schiet op doel. Nicoliţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carambol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Solito rent richting de bal. Solito draait met de bal, schiet en ... Carambol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB1923. 33%, Pac Pac 67%.
FCRB1923. - Pac Pac 1:0

46e minuut.
bin Sakhtyani verovert de bal door een tackle van achteren. Solito is nu in balbezit. Szirmay met een sublieme pass. Oprică is nu in balbezit. Oprică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Moise rent richting de bal. Rimoldi verovert de bal door een tackle van achteren. Szirmay speelt de bal door. Klungelig pakt bin Sakhtyani de bal. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ... Carambol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Solito is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Baldelli is nu in balbezit. Rimoldi met een sublieme pass. Szirmay met een sublieme pass. Daar is bin Sakhtyani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Odolskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Odolskiy passt de bal met de wreef. Szirmay is nu in balbezit. Szirmay geeft een lange en hoge pass. bin Sakhtyani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Pac Pac 2:0

60e minuut.
Odolskiy rent richting de bal. Chiran is nu in balbezit. Odolskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Odolskiy passt de bal zonder na te denken. bin Sakhtyani rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szirmay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. bin Sakhtyani is nu in balbezit. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Pac Pac 3:0

67e minuut.
Sesa met een sublieme pass. Klungelig pakt Szirmay de bal. Szirmay speelt de bal door. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Nicoliţă passt de bal met de wreef. Moise is nu in balbezit. Moise geeft de bal voor. Văcăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Baldelli kopt de bal weg. Szirmay is nu in balbezit. Szirmay probeert naar een medespeler te passen. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani schiet op doel. Carambol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solito rent richting de bal. Solito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Pac Pac 4:0

84e minuut.
Cozma probeert naar een medespeler te passen. Sesa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Solito de bal. Szirmay is nu in balbezit. Szirmay haalt uit met een fantastische trap. Carambol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Nicoliţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szirmay is nu in balbezit. Szirmay haalt uit met een fantastische trap. Carambol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. bin Sakhtyani rent richting de bal. bin Sakhtyani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Pac Pac 5:0

86e minuut.
bin Sakhtyani is nu in balbezit. MacCutcheon bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani onderschept slim de pass. bin Sakhtyani haalt uit met een fantastische trap. Carambol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCRB1923. - Pac Pac 6:0

88e minuut.
Inworp. Szirmay met de inworp. Oprică is nu in balbezit. Oprică geeft de bal voor. Carambol probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCRB1923. 34%, Pac Pac 66%.
FCRB1923. - Pac Pac 6:0