Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: SZOCS
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17215
C.F.FERDINAND FC Viitorul Crivina
532 Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
49.8 gemiddelde waardering 53.1
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen goed
solide Verdedigen solide


9e minuut.
Karakoyunlu probeert de bal met de borst te controleren. Ote-Lee begaat een overtreding. Karakoyunlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Cruzeirense zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karyś heeft problemen om de bal te vangen. Karyś haalt uit met een fantastische trap. Jarosik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Zárraga geeft een hoge lob. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Baveyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baveyan krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Buitenspel voor Karyś. Goede buitenspelval van de verdediging. Machon maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Purcărea controleert de bal met de borst. Leszczyński rent richting de bal. Leszczyński schiet op doel. Belkıran bokst de bal weg.

21e minuut.
Daar is Samek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samek probeert naar een medespeler te passen. Zárraga is nu in balbezit. Leszczyński onderschept slim de pass. Leszczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Karyś met een sublieme pass. Marhiwuño is nu in balbezit. Samek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Samek krijgt een gele kaart.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goszczyński met een snelle inworp. Păcală bereikt de bal nog maar net als eerste. Osicki verovert de bal door een tackle van achteren. Osicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cruzeirense verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzeirense probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Goszczyński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leszczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.FERDINAND 46%, FC Viitorul Crivina 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.F.FERDINAND - FC Viitorul Crivina 0:0

49e minuut.
Zárraga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Samek met de inworp. Leszczyński is nu in balbezit. Leszczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Samek rent richting de bal. Samek geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rey de bal onder controle te krijgen. Osicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Osicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Karakoyunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakoyunlu passt de bal zonder na te denken. Nõmmik met een sublieme pass. Cruzeirense bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzeirense haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Verkoppen heeft problemen om de bal te vangen. Jarosik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Rey passt de bal zonder na te denken. Nõmmik probeert naar een medespeler te passen. Cruzeirense probeert naar een medespeler te passen. Marhiwuño geeft een lange en hoge pass. Jarosik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Samek onderschept slim de pass. Samek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rey de bal. Osicki onderschept slim de pass. Osicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.FERDINAND 48%, FC Viitorul Crivina 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.F.FERDINAND - FC Viitorul Crivina 0:0