Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: TEATRUL VISELOR
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 22832
The best of sokker soarici
antrenament Tactiek adrian
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
47.6 gemiddelde waardering 55.5
goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Tanganga verovert de bal door een tackle van achteren. Zalomaev rent richting de bal. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř verovert de bal door een tackle van achteren. Tchuř haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chiţa kan de bal niet met de borst controleren. Zalomaev is nu in balbezit. Chiţa verovert de bal door een tackle van achteren. Tanganga rent richting de bal. Tanganga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bejan geeft de bal voor. Vlahuţă met een sublieme pass. Daar is Grigoraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byers is nu in balbezit. Byers haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gędziorowski geeft een lange en hoge pass. Jataganac kopt de bal weg. Barbukov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tchuř is nu in balbezit. Tchuř haalt uit met een fantastische trap. Pleşca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bejan heeft problemen om de bal te vangen. Tanganga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanganga schiet op doel. Pleşca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - soarici 0:1

29e minuut.
Híres geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vlahuţă met de inworp. Metev rent richting de bal. Metev passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Toledo geeft de bal voor. Daar is Sierka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchuř rent richting de bal. Tchuř haalt uit met een fantastische trap. Pleşca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - soarici 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The best of sokker 42%, soarici 58%.
The best of sokker - soarici 0:2

48e minuut.
Grigoraş is nu in balbezit. Kalogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Zalomaev speelt de bal door. Tchuř rent richting de bal. Tchuř haalt uit met een fantastische trap. Pleşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tanganga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - soarici 0:3

55e minuut.
Metev rent richting de bal. Metev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zalomaev de bal. Zalomaev geeft de bal voor. Tchuř krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - soarici 0:4

58e minuut.
Gędziorowski verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vlahuţă zal de hoekschop nemen. Grigoraş rent richting de bal. Grigoraş haalt uit met een fantastische trap. Gehrts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Jataganac de bal. Sierka rent richting de bal. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř schiet op doel. Pleşca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - soarici 0:5

61e minuut.
Grigoraş rent richting de bal. Halil onderschept slim de pass. Halil geeft een hoge lob. Tchuř is nu in balbezit. Tchuř haalt uit met een fantastische trap. Pleşca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Metev met een sublieme pass. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa met een sublieme pass. Byers rent richting de bal. Byers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gehrts trapt de bal weg van het doel. Daar is Zalomaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metev met een sublieme pass. Byers heeft problemen om de bal te vangen. Byers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bejan kopt de bal weg. Barbukov rent richting de bal. Barbukov geeft de bal voor. Tchuř krijgt zijn hoofd ertegen. Pleşca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - soarici 0:6

76e minuut.
Zalomaev passt de bal in één keer door. Toledo rent richting de bal. Toledo met een sublieme pass. Klungelig pakt Tanganga de bal. Tanganga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - soarici 0:7

79e minuut.
Barbukov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moceanu is nu in balbezit. Tchuř onderschept slim de pass. Tchuř haalt uit met een fantastische trap. Pleşca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The best of sokker - soarici 0:8

84e minuut.
Pleşca met een sublieme pass. Daar is Moceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zalomaev geeft een lange en hoge pass. Daar is Tchuř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchuř haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Barbukov passt de bal met de wreef. Zalomaev rent richting de bal. Zalomaev passt de bal in één keer door. Tchuř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchuř haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The best of sokker 56%, soarici 44%.
The best of sokker - soarici 0:8