Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: Juventus Stadium
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 28496
Juventus Torino Green Buffaloess
4-3-3 2016 Tactiek vulturul
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
57.4 gemiddelde waardering 52
formidabel Schieten goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
Šedianský passt de bal in één keer door. Kouloukidis heeft problemen om de bal te vangen. Piechoczek rent richting de bal. Kouloukidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kouloukidis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Green Buffaloess 1:0

10e minuut.
Dobre geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sivák met een snelle inworp. Kouloukidis rent richting de bal. Kouloukidis geeft de bal voor. Kurajica bokst de bal weg.

25e minuut.
Rahibov geeft de bal voor. Powell probeert de bal aan de voet te houden. Paredes geeft een lange en hoge pass. Ciuchină heeft problemen om de bal te vangen. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurajica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Klungelig pakt Kornai de bal. Šedianský is nu in balbezit. Šedianský geeft een hoge lob. Gramajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramajo haalt uit met een fantastische trap. Kurajica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Gramajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes is nu in balbezit. Paredes passt de bal in één keer door. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Šedianský onderschept slim de pass. Šedianský passt de bal met de wreef. Araujo rent richting de bal. Caszely is nu in balbezit. Caszely draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Šedianský geeft een hoge lob. Gramajo kopt de bal weg. Llautureo probeert de bal aan de voet te houden. Caszely rent richting de bal. Caszely draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Buitenspel voor Luzietti. Goede buitenspelval van de verdediging. Podgorean komt het veld opgelopen. Gavrilescu komt het veld opgelopen. Bauman komt het veld opgelopen. Strzykalski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Torino 30%, Green Buffaloess 70%.
Juventus Torino - Green Buffaloess 1:0

46e minuut.
Zduński komt het veld opgelopen. Dobrescu komt het veld opgelopen. D`hoker komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Podgorean passt de bal in één keer door. Šedianský is nu in balbezit. Šedianský geeft een hoge lob. D`hoker rent richting de bal. D`hoker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Sivák geeft een lange en hoge pass. Kouloukidis kopt de bal weg. Daar is Llautureo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Mazunyn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vasse komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Piechoczek rent richting de bal. Šedianský verovert de bal door een tackle van achteren. Šedianský probeert naar een medespeler te passen. D`hoker rent richting de bal. D`hoker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Šedianský passt de bal zonder na te denken. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis met een sublieme pass. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Šedianský met een sublieme pass. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis probeert naar een medespeler te passen. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker schiet op doel. Kurajica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Sivák onderschept slim de pass. Sivák met een sublieme pass. Kouloukidis met een sublieme pass. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dobrescu draait met de bal, schiet en ... Llautureo geeft een lange en hoge pass. Rahibov is nu in balbezit. Rahibov geeft een lange en hoge pass. Dobrescu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Torino 33%, Green Buffaloess 67%.
Juventus Torino - Green Buffaloess 1:0