Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: "GIULESTI"
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20601
`R@pid` CF Gloria Bistrita
radu Tactiek oo
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 57.5
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Orlich passt de bal zonder na te denken. Matterne bereikt de bal nog maar net als eerste. Matterne passt de bal met de wreef. Booser rent richting de bal. Booser schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Badarică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Klungelig pakt Balint de bal. Torje rent richting de bal. Balint legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torje is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Torje legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - CF Gloria Bistrita 1:0

23e minuut.
Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torje. Balint raakt geblesseerd tijdens het duel. Balint zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antonie krijgt een gele kaart. Orlich raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sedov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Inworp. Someşan met een snelle inworp. Craioveanu geeft een hoge lob. Torje maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - CF Gloria Bistrita 2:0

41e minuut.
Rákóczi met een sublieme pass. Craioveanu is nu in balbezit. Craioveanu passt de bal met de wreef. Ulmeanu rent richting de bal. Ulmeanu draait met de bal, schiet en ... Mitreski bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `R@pid` 52%, CF Gloria Bistrita 48%.
`R@pid` - CF Gloria Bistrita 2:0

82e minuut.
Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu met een sublieme pass. Torje is nu in balbezit. Torje draait met de bal, schiet en ... Mitreski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - CF Gloria Bistrita 3:0

84e minuut.
Ehret rent richting de bal. Didu is nu in balbezit. Didu geeft de bal voor. Orlich rent richting de bal. Orlich schiet op doel. Badarică bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `R@pid` 50%, CF Gloria Bistrita 50%.
`R@pid` - CF Gloria Bistrita 3:0