Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Gloria Bistrita `R@pid`
oo Tactiek radu
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 4
56.3 gemiddelde waardering 47.9
excellent Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ehret de bal. Torje is nu in balbezit. Torje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - `R@pid` 0:1

13e minuut.
Sedov geeft een hoge lob. Negoescu heeft problemen om de bal te vangen. Carreño is nu in balbezit. Reinard bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinard schiet op doel. Badarică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Rákóczi geeft een lange en hoge pass. Ulmeanu is nu in balbezit. Ulmeanu speelt de bal door. Torje is nu in balbezit. Torje schiet op doel. Mitreski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Bakke geeft een hoge lob. Tâlvan heeft problemen om de bal te vangen. Tâlvan probeert naar een medespeler te passen. Giuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly draait met de bal, schiet en ... Badarică bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Gloria Bistrita - `R@pid` 1:1

30e minuut.
Rákóczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinard onderschept slim de pass. Reinard speelt de bal door. Giuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly rent richting de bal. Crescimbeni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Crescimbeni krijgt een gele kaart. Giuly is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giuly wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - `R@pid` 2:1

42e minuut.
Crescimbeni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deljkić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orlich rent richting de bal. Orlich schiet op doel. Badarică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Gloria Bistrita 39%, `R@pid` 61%.
CF Gloria Bistrita - `R@pid` 2:1

46e minuut.
Torje heeft problemen om de bal te vangen. Torje passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Negoescu de bal. Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño draait met de bal, schiet en ... Badarică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Deljkić met de inworp. Niţescu rent richting de bal. Giuly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giuly krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Niţescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Negoescu met een snel genomen vrije trap. Daar is Hudysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torje rent richting de bal. Torje draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Gloria Bistrita - `R@pid` 2:2

70e minuut.
Giuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakke. Bakke krijgt een gele kaart. Sedov raakt geblesseerd tijdens het duel. Tâlvan met een snel genomen vrije trap. Badarică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carreño rent richting de bal. Carreño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Balint is nu in balbezit. Balint geeft de bal voor. Giuly kopt de bal weg. Orlich rent richting de bal. Orlich schiet op doel. Badarică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balint kopt de bal weg. Carreño rent richting de bal. Branecki maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Branecki naar de kleedkamers voor een vroege douche. Carreño roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Carreño kan niet meer verder spelen. Branecki probeert naar een medespeler te passen. Klaas komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bakke geeft een lange en hoge pass. Giuly is nu in balbezit. Giuly passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Orlich de bal. Orlich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Niţescu geeft de bal voor. Sedov kopt de bal weg. Crescimbeni met een sublieme pass. Orlich is nu in balbezit. Orlich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Deljkić rent richting de bal. Deljkić passt de bal met de wreef. Rákóczi kan de bal niet met de borst controleren. Giuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuly schiet op doel. Badarică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Gloria Bistrita 43%, `R@pid` 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Gloria Bistrita - `R@pid` 2:2