Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Politehnica 1921 Timișoara FC NARCOS JM
Normal Tactiek medellin
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 34.1
redelijk Schieten redelijk
goed Passen zwak
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Dehner geeft de bal voor. Klungelig pakt Echeverria de bal. Tubul kopt de bal weg. Rajasärkkä bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajasärkkä schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Echeverria met een sublieme pass. Mutu heeft problemen om de bal te vangen. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutu verovert de bal door een tackle van achteren. Mutu geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maruda maakt een snoekduik en kopt de bal. Ferguson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Dehner passt de bal zonder na te denken. Rajasärkkä bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverria tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Echeverria krijgt een gele kaart. Rajasärkkä raakt geblesseerd tijdens het duel. Tubul met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tubul rent richting de bal. Dehner is nu in balbezit. Dehner speelt de bal door. Rajasärkkä rent richting de bal. Rajasärkkä haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Williams passt de bal zonder na te denken. Tubul probeert naar een medespeler te passen. Kerkai heeft problemen om de bal te vangen. Hanefel verovert de bal door een tackle van achteren. Hanefel haalt uit met een fantastische trap. Ferguson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Buelhoa geeft een hoge lob. Daar is Câţanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Franzen probeert naar een medespeler te passen. Rajasärkkä is nu in balbezit. Rajasärkkä haalt uit met een fantastische trap. Tuura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Williams geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sessegnon met de inworp. Mutu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica 1921 Timișoara 43%, FC NARCOS JM 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Politehnica 1921 Timișoara - FC NARCOS JM 0:0

59e minuut.
Sessegnon is nu in balbezit. Sessegnon geeft de bal voor. von Franzen kopt de bal weg. Rajasärkkä is nu in balbezit. Rajasärkkä schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tubul geeft een lange en hoge pass. Echeverria kopt de bal weg. Goodison is nu in balbezit. Maruda onderschept slim de pass. Maruda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Politehnica 1921 Timișoara - FC NARCOS JM 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Politehnica 1921 Timișoara 22%, FC NARCOS JM 78%.
Politehnica 1921 Timișoara - FC NARCOS JM 1:0