Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pandurasii_de_pe_Jiu Juventus Torino
geniala Tactiek 4-3-3 2016
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
50.7 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten excellent
adequate Passen solid
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Šedianský onderschept slim de pass. Šedianský speelt de bal door. Dobrescu is nu in balbezit. Zduński rent richting de bal. Zduński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Šedianský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šedianský geeft een lange en hoge pass. Zduński probeert de bal met de borst te controleren. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Juventus Torino 0:1

12e minuut.
Diaconu kopt de bal weg. Ameno heeft problemen om de bal te vangen. Antović rent richting de bal. Antović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Juventus Torino 1:1

14e minuut.
Zduński kopt de bal weg. D`hoker is nu in balbezit. Łyżwiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! D`hoker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dobrescu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Inworp. Wernecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šedianský is nu in balbezit. Čajka onderschept slim de pass. Čajka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
D`hoker kopt de bal weg. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis met een sublieme pass. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu schiet op doel. Răducan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Juventus Torino 1:2

20e minuut.
Klungelig pakt Kouloukidis de bal. Kouloukidis geeft de bal voor. Juszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Šedianský is nu in balbezit. Šedianský geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kouloukidis geeft de bal voor. Bongard rent richting de bal. Zduński onderschept slim de pass. Zduński schiet op doel. Răducan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Juventus Torino 1:3

31e minuut.
Kouloukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloukidis geeft een hoge lob. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński onderschept slim de pass. Zduński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Šedianský is nu in balbezit. Šedianský met een sublieme pass. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap. Răducan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Juventus Torino 1:4

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wernecki met de inworp. Šedianský geeft een hoge lob. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pandurasii_de_pe_Jiu 68%, Juventus Torino 32%.
Pandurasii_de_pe_Jiu - Juventus Torino 1:4

48e minuut.
Bongard is nu in balbezit. Bongard geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paredes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šedianský geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
D`hoker passt de bal zonder na te denken. Dobrescu rent richting de bal. Zduński met een sublieme pass. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu schiet op doel. Răducan bokst de bal weg.

58e minuut.
Marty geeft de bal voor. Antović rent richting de bal. Ameno begaat een overtreding. Ameno krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Merckpoel verovert de bal door een tackle van achteren. Merckpoel geeft een lange en hoge pass. Juszkiewicz rent richting de bal. D`hoker onderschept slim de pass. D`hoker schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Juventus Torino 1:5

67e minuut.
Paredes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Šedianský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šedianský geeft een hoge lob. Dobrescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Răducan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Šedianský geeft een hoge lob. Klungelig pakt Łyżwiński de bal. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu draait met de bal, schiet en ... Răducan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

81e minuut.
Juszkiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sivák met de inworp. Kouloukidis geeft een lange en hoge pass. Zduński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Merckpoel geeft een lange en hoge pass. Inworp. van der Velde met de inworp. Prunea rent richting de bal. Prunea geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Juszkiewicz met een sublieme pass. Prunea rent richting de bal. Paredes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paredes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pandurasii_de_pe_Jiu 64%, Juventus Torino 36%.
Pandurasii_de_pe_Jiu - Juventus Torino 1:5