Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Regulatorii FC `R@pid`
atac Tactiek radu
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.5 gemiddelde waardering 52.2
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


18e minuut.
Na een snelle pass probeert Sucă de bal onder controle te krijgen. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrescu rent richting de bal. Ciobănescu onderschept slim de pass. Ciobănescu geeft de bal voor. Nagatomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ulmeanu rent richting de bal. Ulmeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Regulatorii FC - `R@pid` 0:1

31e minuut.
Petrea kopt de bal weg. Paler is nu in balbezit. Someşan begaat een overtreding. Someşan krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Someşan speelt de bal door. Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea begaat een overtreding. Petrea krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Cheryshev speelt de bal door. Ulmeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu passt de bal zonder na te denken. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje draait met de bal, schiet en ... Nagatomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regulatorii FC 61%, `R@pid` 39%.
Regulatorii FC - `R@pid` 0:1

52e minuut.
Mielcioiu kopt de bal weg. Antonie rent richting de bal. Zahiu verovert de bal door een tackle van achteren. Zahiu haalt uit met een fantastische trap. Badarică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Regulatorii FC - `R@pid` 1:1

58e minuut.
Rákóczi speelt de bal door. Torje rent richting de bal. Alexandrescu rent richting de bal. Torje onderschept slim de pass. Torje schiet op doel. Nagatomi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ulmeanu probeert naar een medespeler te passen. Craioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Craioveanu geeft de bal voor. Daar is Ulmeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulmeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sucă passt de bal met de wreef. Paler is nu in balbezit. Paler probeert naar een medespeler te passen. Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Regulatorii FC 48%, `R@pid` 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Regulatorii FC - `R@pid` 1:1