Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Torino Fc Cartierul Confectii Arad
4-3-3 2016 Tactiek 4123 Atac
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
18 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
59.3 gemiddelde waardering 49.5
formidable Schieten solid
solid Passen solid
formidable Verdedigen good


2e minuut.
Procopan controleert de bal met de borst. Zduński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şerb. Şerb krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Paredes probeert naar een medespeler te passen. Kouloukidis is nu in balbezit. Kouloukidis probeert naar een medespeler te passen. D`hoker heeft problemen om de bal te vangen. D`hoker haalt uit met een fantastische trap. Morita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kouloukidis geeft de bal voor. Zduński kopt de bal weg. Dobrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap. Morita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Fc Cartierul Confectii Arad 1:0

16e minuut.
Sivák geeft de bal voor. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgoci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. D`hoker raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Šedianský neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sivák onderschept slim de pass. Sivák geeft een lange en hoge pass. Dobrescu rent richting de bal. Dobrescu draait met de bal, schiet en ... Morita werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Rahibov geeft een hoge lob. Murgoci is nu in balbezit. D`hoker onderschept slim de pass. D`hoker schiet op doel. Morita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Fc Cartierul Confectii Arad 2:0

27e minuut.
Dobrescu met een sublieme pass. Kouloukidis rent richting de bal. Kouloukidis passt de bal zonder na te denken. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Fc Cartierul Confectii Arad 3:0

30e minuut.
Rahibov geeft een hoge lob. Paredes met een sublieme pass. Kouloukidis met een sublieme pass. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Şerb met een snelle inworp. Nărăvaş is nu in balbezit. Nărăvaş passt de bal zonder na te denken. Szabó is nu in balbezit. Szabó draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Torino 43%, Fc Cartierul Confectii Arad 57%.
Juventus Torino - Fc Cartierul Confectii Arad 3:0

47e minuut.
D`hoker geeft de bal voor. Zduński heeft problemen om de bal te vangen. Dobrescu is nu in balbezit. Zduński rent richting de bal. Zduński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Torino - Fc Cartierul Confectii Arad 4:0

52e minuut.
Murgoci is nu in balbezit. Kouloukidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kouloukidis met een sublieme pass. D`hoker rent richting de bal. D`hoker haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Szabó rent richting de bal. Merckpoel onderschept slim de pass. Leclère bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclère schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sivák geeft de bal voor. Inworp. Nărăvaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szabó is nu in balbezit. Szabó haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Merckpoel bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merckpoel raakt geblesseerd tijdens het duel. Merckpoel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kouloukidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouloukidis geeft een lange en hoge pass. Dobrescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Šedianský met een sublieme pass. Paredes is nu in balbezit. Paredes met een sublieme pass. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Torino 55%, Fc Cartierul Confectii Arad 45%.
Juventus Torino - Fc Cartierul Confectii Arad 4:0