Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: "GIULESTI"
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 22719
`R@pid` Turbo Kent Scouts
radu Tactiek black widow
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49 gemiddelde waardering 44.4
solide Schieten matig
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


9e minuut.
Jasanský met een sublieme pass. Ulmeanu rent richting de bal. Jasanský schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jasanský krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Crescimbeni geeft de bal voor. Ślepowron kan de bal niet met de borst controleren. Ślepowron geeft een lange en hoge pass. Duczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Duczek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Branecki is nu in balbezit. Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete speelt de bal door. Duczek is nu in balbezit. Duczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Antonie geeft een lange en hoge pass. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedrosa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `R@pid` 53%, Turbo Kent Scouts 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`R@pid` - Turbo Kent Scouts 0:0

57e minuut.
Branecki rent richting de bal. Huezo verovert de bal door een tackle van achteren. Huezo met een sublieme pass. Duczek is nu in balbezit. Duczek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Someşan is nu in balbezit. Oprescu onderschept slim de pass. Oprescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Duczek de bal. Duczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Carcalete passt de bal met de wreef. Duczek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakke. Bakke krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Inworp. Oprescu met een snelle inworp. Duczek is nu in balbezit. Duczek haalt uit met een fantastische trap. Badarică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`R@pid` - Turbo Kent Scouts 0:1

90e minuut.
Torje is nu in balbezit. Pedrosa onderschept slim de pass. Pedrosa probeert naar een medespeler te passen. Ulmeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmeanu draait met de bal, schiet en ... Velescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `R@pid` 61%, Turbo Kent Scouts 39%.
`R@pid` - Turbo Kent Scouts 0:1