Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Gloria Bistrita Regulatorii FC
oo Tactiek atac
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
31 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 52
formidable Schieten formidable
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


9e minuut.
Zacharopoulos geeft een lange en hoge pass. Carreño is nu in balbezit. Carreño passt de bal in één keer door. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Balint probeert naar een medespeler te passen. Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler begaat een overtreding. Carreño raakt geblesseerd tijdens het duel. Matterne komt bij de bal en schiet. Nagatomi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orlich rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - Regulatorii FC 1:0

15e minuut.
Alexandrescu speelt de bal door. Matterne bereikt de bal nog maar net als eerste. Matterne probeert naar een medespeler te passen. Daar is Orlich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orlich schiet op doel. Nagatomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Matterne is nu in balbezit. Matterne passt de bal zonder na te denken. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Balint geeft een hoge lob. Orlich krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Paler probeert de bal aan de voet te houden. Zahiu probeert naar een medespeler te passen. Mielcioiu met een sublieme pass. Materski bereikt de bal nog maar net als eerste. Materski haalt uit met een fantastische trap. Mitreski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Dipillo kopt de bal weg. Didu geeft een hoge lob. Vakhula heeft problemen om de bal te vangen. Vakhula geeft een hoge lob. Materski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tâlvan probeert de bal aan de voet te houden. Sucă rent richting de bal. Met opzet legt Cabrejo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Cabrejo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cabrejo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

39e minuut.
Dipillo passt de bal in één keer door. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Vakhula ... Strafschop! Vakhula krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Gloria Bistrita 48%, Regulatorii FC 52%.
CF Gloria Bistrita - Regulatorii FC 1:0

46e minuut.
Materski speelt de bal door. Sucă is nu in balbezit. Orlich verovert de bal door een tackle van achteren. Orlich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Vakhula kan de bal niet met de borst controleren. Sedov is nu in balbezit. Met opzet legt Vakhula zijn tegenspeler op de grond. Vakhula is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

51e minuut.
Zacharopoulos rent richting de bal. Mielcioiu onderschept slim de pass. Mielcioiu passt de bal met de wreef. Materski is nu in balbezit. Materski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Balint geeft een hoge lob. Sedov rent richting de bal. Sedov passt de bal in één keer door. Orlich is nu in balbezit. Orlich schiet op doel. Nagatomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Orlich haalt uit met een fantastische trap. Nagatomi probeert naar een medespeler te passen. Sedov kopt de bal weg. Orlich rent richting de bal. Orlich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler verovert de bal door een tackle van achteren. Paler passt de bal met de wreef. Materski rent richting de bal. Materski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Nagatomi trapt de bal weg. Klungelig pakt Alexandrescu de bal. Orlich rent richting de bal. Orlich schiet op doel. Nagatomi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Carreño rent richting de bal. Didu probeert naar een medespeler te passen. Sedov speelt de bal door. Orlich rent richting de bal. Orlich draait met de bal, schiet en ... Nagatomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Hudysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudysz geeft een hoge lob. Orlich is nu in balbezit. Orlich haalt uit met een fantastische trap. Nagatomi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - Regulatorii FC 2:0

69e minuut.
Sedov speelt de bal door. Alexandrescu heeft problemen om de bal te vangen. Orlich rent richting de bal. Orlich draait met de bal, schiet en ... Nagatomi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - Regulatorii FC 3:0

76e minuut.
Orlich passt de bal met de wreef. Carreño rent richting de bal. Alexandrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Balint is nu in balbezit. Balint geeft een hoge lob. Sedov probeert de bal aan de voet te houden. Orlich is nu in balbezit. Orlich draait met de bal, schiet en ... Nagatomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Carreño passt de bal met de wreef. Sedov rent richting de bal. Sedov passt de bal in één keer door. Orlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlich schiet op doel. Nagatomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño passt de bal in één keer door. Orlich is nu in balbezit. Orlich draait met de bal, schiet en ... Nagatomi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Gloria Bistrita - Regulatorii FC 4:0

85e minuut.
Matterne probeert naar een medespeler te passen. Carreño rent richting de bal. Carreño passt de bal in één keer door. Orlich is nu in balbezit. Orlich haalt uit met een fantastische trap. Nagatomi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Alexandrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Matterne onderschept slim de pass. Balint geeft een hoge lob. Matterne geeft de bal voor. Orlich krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Cheryshev de bal. Carreño is nu in balbezit. Carreño passt de bal zonder na te denken. Orlich is nu in balbezit. Orlich draait met de bal, schiet en ... Nagatomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Gloria Bistrita 28%, Regulatorii FC 72%.
CF Gloria Bistrita - Regulatorii FC 4:0