Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pandurasii_de_pe_Jiu Regulatorii FC
geniala Tactiek atac
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 53.4
excellent Schieten outstanding
adequate Passen adequate
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Zahiu passt de bal in één keer door. Mielcioiu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sucă de bal onder controle te krijgen. Materski rent richting de bal. Materski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Paler de bal onder controle te krijgen. Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu passt de bal in één keer door. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu draait met de bal, schiet en ... Răducan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Regulatorii FC 0:1

18e minuut.
Materski verovert de bal door een tackle van achteren. Materski met een sublieme pass. Zahiu rent richting de bal. Zahiu schiet op doel. Răducan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Nagatomi speelt de bal door. Căldăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucă begaat een overtreding. Sucă krijgt een gele kaart. Căldăraru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łyżwiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cheryshev kopt de bal weg. Diaconu is nu in balbezit. Diaconu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Inworp. Sucă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alexandrescu is nu in balbezit. Alexandrescu geeft een lange en hoge pass. Mielcioiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Răducan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łyżwiński is nu in balbezit. Łyżwiński geeft een hoge lob. Antović kopt de bal weg. Diaconu is nu in balbezit. Diaconu schiet op doel. Nagatomi bokst de bal weg.

35e minuut.
Roşoiu onderschept slim de pass. Roşoiu speelt de bal door. van der Velde rent richting de bal. van der Velde geeft een lange en hoge pass. Antović maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
van der Velde met een sublieme pass. Wernecki probeert naar een medespeler te passen. Vakhula bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu onderschept slim de pass. Diaconu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pandurasii_de_pe_Jiu 56%, Regulatorii FC 44%.
Pandurasii_de_pe_Jiu - Regulatorii FC 0:1

51e minuut.
Paler passt de bal zonder na te denken. Mielcioiu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marty. Marty krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Diaconu kopt de bal weg. Vakhula speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Petrea de bal onder controle te krijgen. Diaconu is nu in balbezit. Diaconu schiet op doel. Nagatomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Antović rent richting de bal. Antović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Juszkiewicz is nu in balbezit. Materski onderschept slim de pass. Materski passt de bal met de wreef. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Regulatorii FC 0:2

69e minuut.
Nagatomi trapt de bal weg. Căldăraru kopt de bal weg. Vakhula rent richting de bal. Antović verovert de bal door een tackle van achteren. Antović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pandurasii_de_pe_Jiu - Regulatorii FC 1:2

73e minuut.
Daar is Mielcioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marty met een sublieme pass. van der Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velde geeft een hoge lob. Diaconu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Antović rent richting de bal. Dipillo verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wernecki zal de hoekschop nemen. Antović springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Căldăraru verovert de bal door een tackle van achteren. Căldăraru passt de bal zonder na te denken. Vakhula bereikt de bal nog maar net als eerste. Antović verovert de bal door een tackle van achteren. Antović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Antović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prunea komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Mielcioiu probeert naar een medespeler te passen. Materski bereikt de bal nog maar net als eerste. Materski passt de bal met de wreef. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pandurasii_de_pe_Jiu 50%, Regulatorii FC 50%.
Pandurasii_de_pe_Jiu - Regulatorii FC 1:2