Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: ciresarii Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 43108
ciresarii Maxy MAcin
rnr5 Tactiek NewZ
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 9
67.8 gemiddelde waardering 63.5
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


11e minuut.
Gheorghiu passt de bal in één keer door. Sumarja bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarja probeert naar een medespeler te passen. Gheorghiu geeft de bal voor. Mösler krijgt zijn hoofd ertegen. Diaconu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mösler haalt uit met een fantastische trap. Diaconu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Sumarja speelt de bal door. Mösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Morena begaat een overtreding. Morena krijgt een gele kaart. Mösler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kılınçtürk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mösler rent richting de bal. Mösler haalt uit met een fantastische trap. Diaconu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Rybáň rent richting de bal. Rybáň schiet op doel. Corradi probeert de bal aan de voet te houden. Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva draait met de bal, schiet en ... Oasenegre bokst de bal weg.

27e minuut.
Gheorghiu geeft een lange en hoge pass. Diaconu probeert naar een medespeler te passen. Sumarja kopt de bal weg. Varela is nu in balbezit. Varela haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mösler is nu in balbezit. Mösler haalt uit met een fantastische trap. Diaconu bokst de bal weg.

29e minuut.
Gheorghiu is nu in balbezit. Gheorghiu passt de bal met de wreef. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi draait met de bal, schiet en ... Diaconu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Şuşoi met een sublieme pass. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak passt de bal zonder na te denken. Daar is Rybáň, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybáň schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Şuşoi rent richting de bal. Şuşoi geeft een lange en hoge pass. Corradi probeert de bal met de borst te controleren. Sobrecueva onderschept slim de pass. Sobrecueva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Gheorghiu met een snelle inworp. Kılınçtürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kılınçtürk geeft een lange en hoge pass. Varela rent richting de bal. Varela haalt uit met een fantastische trap. Diaconu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ciresarii 36%, Maxy MAcin 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ciresarii - Maxy MAcin 0:0

50e minuut.
Corradi kopt de bal weg. Sumarja bereikt de bal nog maar net als eerste. Şuşoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şuşoi krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Sobrecueva controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lipnicki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Şuşoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mösler verovert de bal door een tackle van achteren. Mösler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Soja is nu in balbezit. Soja met een sublieme pass. Rybáň is nu in balbezit. Rybáň schiet op doel. Oasenegre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - Maxy MAcin 0:1

62e minuut.
Varela schiet op doel. Diaconu speelt de bal door. Gheorghiu kopt de bal weg. Guelfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guelfi haalt uit met een fantastische trap. Diaconu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Lisień rent richting de bal. Mösler onderschept slim de pass. Varela is nu in balbezit. Varela draait met de bal, schiet en ... Diaconu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ciresarii - Maxy MAcin 1:1

65e minuut.
Machulski passt de bal zonder na te denken. Gheorghiu heeft problemen om de bal te vangen. McGregor geeft de bal voor. Soja is nu in balbezit. Soja draait met de bal, schiet en ... Oasenegre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Şuşoi probeert naar een medespeler te passen. Pyziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak geeft een lange en hoge pass. Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gheorghiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kılınçtürk geeft een lange en hoge pass. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - Maxy MAcin 2:1

77e minuut.
Pyziak speelt de bal door. Soja rent richting de bal. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva draait met de bal, schiet en ... Oasenegre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Gheorghiu met een sublieme pass. Sumarja probeert naar een medespeler te passen. Guelfi is nu in balbezit. Guelfi draait met de bal, schiet en ... Diaconu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisień verovert de bal door een tackle van achteren. Lisień geeft de bal voor. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva draait met de bal, schiet en ... Oasenegre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ciresarii - Maxy MAcin 2:2

90e minuut.
Rybáň is nu in balbezit. Rybáň passt de bal in één keer door. Sobrecueva rent richting de bal. Sobrecueva draait met de bal, schiet en ... Oasenegre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ciresarii - Maxy MAcin 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ciresarii 35%, Maxy MAcin 65%.
ciresarii - Maxy MAcin 2:3