Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: NAȚIONAL ARENA
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 16925
FC ARGES PITEȘTI 2020 SR Brasov
xxx Tactiek decaru
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
56.5 gemiddelde waardering 55.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Figoli probeert naar een medespeler te passen. Kontogiannidis rent richting de bal. Kontogiannidis passt de bal zonder na te denken. Pieszek is nu in balbezit. Pieszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gibbs probeert naar een medespeler te passen. Figoli kan de bal niet met de borst controleren. Figoli passt de bal zonder na te denken. Inutile is nu in balbezit. Inutile haalt uit met een fantastische trap. Tangstad bokst de bal weg. Wiktorski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - SR Brasov 1:0

16e minuut.
Yukarı is nu in balbezit. Yukarı geeft een hoge lob. Daar is Aplea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cişmaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplea geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Przecherka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inutile verovert de bal door een tackle van achteren. Inutile passt de bal met de wreef. Bódis met een sublieme pass. Przecherka bereikt de bal nog maar net als eerste. Przecherka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - SR Brasov 2:0

21e minuut.
Paschek geeft de bal voor. Klungelig pakt Bednarczyk de bal. Xizhe rent richting de bal. Bednarczyk onderschept slim de pass. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap. Ciminian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bednarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Bednarczyk schiet op doel. Ciminian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - SR Brasov 2:1

22e minuut.
Aplea rent richting de bal. Aplea geeft een hoge lob. Przecherka kopt de bal weg. Inutile is nu in balbezit. Inutile haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bódis met een sublieme pass. Wiktorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiktorski geeft de bal voor. Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap. Ciminian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Przecherka is nu in balbezit. Przecherka speelt de bal door. Inutile rent richting de bal. Inutile draait met de bal, schiet en ... Tangstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bódis geeft een hoge lob. Tangstad probeert naar een medespeler te passen. Xizhe kopt de bal weg. Kontogiannidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontogiannidis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea passt de bal in één keer door. Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - SR Brasov 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES PITEȘTI 2020 32%, SR Brasov 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ARGES PITEȘTI 2020 - SR Brasov 2:2

62e minuut.
Bednarczyk geeft een lange en hoge pass. Bódis kan de bal niet met de borst controleren. Bódis passt de bal in één keer door. Inutile is nu in balbezit. Inutile draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Paschek rent richting de bal. Paschek probeert naar een medespeler te passen. Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - SR Brasov 2:3

72e minuut.
Bednarczyk onderschept slim de pass. Bednarczyk probeert naar een medespeler te passen. Paschek rent richting de bal. Paschek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - SR Brasov 2:4

75e minuut.
Figoli rent richting de bal. Figoli met een sublieme pass. Inutile is nu in balbezit. Inutile draait met de bal, schiet en ... Tangstad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Andreiescu onderschept slim de pass. Andreiescu geeft een lange en hoge pass. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka schiet op doel. Ciminian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wiktorski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figoli. Wiktorski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beştea met een snel genomen vrije trap. Paschek rent richting de bal. Paschek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gibbs heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paschek zal de hoekschop nemen. Bednarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciminian bokst de bal weg.

90e minuut.
Gibbs rent richting de bal. Gibbs geeft een lange en hoge pass. Paschek speelt de bal door. Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES PITEȘTI 2020 40%, SR Brasov 60%.
FC ARGES PITEȘTI 2020 - SR Brasov 2:4