Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Foresta Sf Ilie as sinauti
4132 Tactiek cu tupeu
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 54.7
good Schieten solid
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Onofrei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tatoń is nu in balbezit. Tatoń passt de bal met de wreef. Bieliński rent richting de bal. Bieliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauer geeft de bal voor. Klungelig pakt Reus de bal. Manaós is nu in balbezit. Manaós haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kauer geeft de bal voor. Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş geeft een lange en hoge pass. Manaós bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaós haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zemp met een sublieme pass. Onofrei speelt de bal door. de Araújo rent richting de bal. de Araújo draait met de bal, schiet en ... Zorzenon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

20e minuut.
Scampamorte passt de bal met de wreef. Daar is Hoceden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoceden probeert naar een medespeler te passen. Manaós rent richting de bal. Manaós draait met de bal, schiet en ... Tobin bokst de bal weg.

22e minuut.
Zemp met een sublieme pass. Klungelig pakt de Araújo de bal. de Araújo geeft een hoge lob. Radzewicz rent richting de bal. Radzewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bieliński speelt de bal door. de Araújo heeft problemen om de bal te vangen. de Araújo passt de bal met de wreef. Radzewicz is nu in balbezit. Radzewicz draait met de bal, schiet en ... Zorzenon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Scampamorte geeft een lange en hoge pass. Smoleń verovert de bal door een tackle van achteren. Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupeş geeft een hoge lob. Manaós maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

32e minuut.
Mansueto met een snelle inworp. Lupeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Zemp maakt een afschuwelijke overtreding. Zemp krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foresta Sf Ilie 46%, as sinauti 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Foresta Sf Ilie - as sinauti 0:0

51e minuut.
Mansueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansueto passt de bal met de wreef. Inworp. Zemp met de inworp. Tatoń geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Tatoń geeft de bal voor. Onofrei kopt de bal weg. Klungelig pakt Bieliński de bal. de Araújo rent richting de bal. de Araújo haalt uit met een fantastische trap. Zorzenon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Radzewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Zorzenon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta Sf Ilie - as sinauti 0:1

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Manaós stond buitenspel. Lunar komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Tatoń onderschept slim de pass. Tatoń geeft een lange en hoge pass. Radzewicz is nu in balbezit. Radzewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta Sf Ilie - as sinauti 0:2

76e minuut.
Smoleń verovert de bal door een tackle van achteren. Manaós is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smoleń. Smoleń krijgt een gele kaart. Manaós raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoceden wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden probeert naar een medespeler te passen. Scampamorte is nu in balbezit. Scampamorte geeft een hoge lob. Myszor maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foresta Sf Ilie 58%, as sinauti 42%.
Foresta Sf Ilie - as sinauti 0:2