Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc fanu falticeni Maxy MAcin
atac Tactiek NewZ
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
59.2 gemiddelde waardering 62.7
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


5e minuut.
Machulski geeft een hoge lob. Daar is Odrwąż, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziontkowski is nu in balbezit. Soja verovert de bal door een tackle van achteren. Soja haalt uit met een fantastische trap. Lupis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Płomyk onderschept slim de pass. Płomyk geeft een lange en hoge pass. Tushishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tushishvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Aleksandrov kopt de bal weg. Pyziak heeft problemen om de bal te vangen. Pyziak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Soja de bal. Soja speelt de bal door. Lupis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Gaitán is nu in balbezit. Gaitán passt de bal met de wreef. Tushishvili rent richting de bal. Tushishvili schiet op doel. Diaconu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fanu falticeni - Maxy MAcin 1:0

23e minuut.
Rybáň is nu in balbezit. Rybáň geeft een hoge lob. Soja kopt de bal weg. Daar is Sobrecueva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobrecueva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Aleksandrov de bal. Odrwąż is nu in balbezit. Rybáň verovert de bal door een tackle van achteren. Rybáň draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rybáň speelt de bal door. Pyziak met een sublieme pass. Soja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc fanu falticeni - Maxy MAcin 1:1

29e minuut.
Rybáň is nu in balbezit. Soja probeert naar een medespeler te passen. Sobrecueva is nu in balbezit. Sobrecueva schiet op doel. Lupis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fanu falticeni - Maxy MAcin 1:2

36e minuut.
Ziontkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziontkowski passt de bal zonder na te denken. Alonso Bonilla probeert de bal aan de voet te houden. Sobrecueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrecueva schiet op doel. Lupis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc fanu falticeni 52%, Maxy MAcin 48%.
fc fanu falticeni - Maxy MAcin 1:2

48e minuut.
Pyziak is nu in balbezit. Pyziak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ziontkowski de bal. Rybáň rent richting de bal. Rybáň schiet op doel. Lupis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Fraisse is nu in balbezit. Fraisse passt de bal met de wreef. Şuşoi onderschept slim de pass. Tushishvili is nu in balbezit. Tushishvili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fraisse speelt de bal door. Gaitán is nu in balbezit. Gaitán geeft een hoge lob. Tushishvili rent richting de bal. Tushishvili schiet op doel. Diaconu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Plate probeert naar een medespeler te passen. Morena bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekiera onderschept slim de pass. Siekiera geeft de bal voor. Tushishvili maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc fanu falticeni - Maxy MAcin 2:2

88e minuut.
Pyziak rent richting de bal. Pyziak passt de bal zonder na te denken. Rybáň rent richting de bal. Rybáň draait met de bal, schiet en ... Lupis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fanu falticeni - Maxy MAcin 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc fanu falticeni 46%, Maxy MAcin 54%.
fc fanu falticeni - Maxy MAcin 2:3