Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SR Brasov FC BlackHawks
decaru Tactiek ACCx
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 47
solide Schieten goed
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Iancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iancu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cişmaşu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barra geeft een hoge lob. Chacón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Barra geeft de bal voor. Amigão rent richting de bal. Gąbka onderschept slim de pass. Gąbka draait met de bal, schiet en ... Chacón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - FC BlackHawks 1:0

8e minuut.
Cişmaşu met een sublieme pass. Paschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschek passt de bal met de wreef. Bednarczyk is nu in balbezit. Bednarczyk draait met de bal, schiet en ... Chacón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Cişmaşu speelt de bal door. Gąbka is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cişmaşu zal de hoekschop nemen. Bednarczyk springt en kopt de bal. Chacón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Beştea geeft de bal voor. Bednarczyk kopt de bal weg. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. Chacón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - FC BlackHawks 2:0

42e minuut.
Cişmaşu is nu in balbezit. Cişmaşu passt de bal zonder na te denken. Gąbka rent richting de bal. Gąbka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - FC BlackHawks 3:0

44e minuut.
Klungelig pakt Barra de bal. Barra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gąbka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąbka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - FC BlackHawks 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR Brasov 35%, FC BlackHawks 65%.
SR Brasov - FC BlackHawks 4:0

47e minuut.
Barra geeft de bal voor. Amigão heeft problemen om de bal te vangen. Gąbka rent richting de bal. Gąbka draait met de bal, schiet en ... Chacón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - FC BlackHawks 5:0

53e minuut.
Paschek rent richting de bal. Paschek passt de bal zonder na te denken. Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - FC BlackHawks 6:0

59e minuut.
Bednarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grozăvescu. Bednarczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Barra komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
SR Brasov - FC BlackHawks 7:0

81e minuut.
Ionele verovert de bal door een tackle van achteren. Vesco is nu in balbezit. Vesco passt de bal zonder na te denken. Corstjens bereikt de bal nog maar net als eerste. Corstjens haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Wiktorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vişan verovert de bal door een tackle van achteren. Vişan schiet op doel. Tangstad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Maghiaru is nu in balbezit. Vesco verovert de bal door een tackle van achteren. Vesco speelt de bal door. Corstjens rent richting de bal. Corstjens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Vesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiaru onderschept slim de pass. Cişmaşu is nu in balbezit. Cişmaşu geeft de bal voor. Bednarczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SR Brasov 44%, FC BlackHawks 56%.
SR Brasov - FC BlackHawks 7:0