Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: NAȚIONAL ARENA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18367
FC ARGES PITEȘTI 2020 Venus FC
xxx Tactiek 532
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 59.9
very good Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Betz met een sublieme pass. Vraciu kopt de bal weg. Aplea controleert de bal met de borst. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Vraciu passt de bal in één keer door. Kontogiannidis is nu in balbezit. Just verovert de bal door een tackle van achteren. Just geeft de bal voor. Flores krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Raden passt de bal in één keer door. Tarnawski rent richting de bal. Gibbs verovert de bal door een tackle van achteren. Gibbs speelt de bal door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - Venus FC 0:1

45e minuut.
Just verovert de bal door een tackle van achteren. Just passt de bal in één keer door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel. Ciminian maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES PITEȘTI 2020 49%, Venus FC 51%.
FC ARGES PITEȘTI 2020 - Venus FC 0:1

50e minuut.
Vraciu passt de bal in één keer door. Just rent richting de bal. Just passt de bal in één keer door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Sánchez Ridaura verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Ridaura geeft een hoge lob. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores schiet op doel. Ciminian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Figoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraciu verovert de bal door een tackle van achteren. Vraciu geeft een hoge lob. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - Venus FC 0:2

60e minuut.
Postoacă is nu in balbezit. Postoacă geeft een hoge lob. Pieszek rent richting de bal. Pieszek haalt uit met een fantastische trap. Betz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gibbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski onderschept slim de pass. Tarnawski passt de bal zonder na te denken. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ... Ciminian verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ARGES PITEȘTI 2020 - Venus FC 0:3

71e minuut.
Raden bereikt de bal nog maar net als eerste. Raden met een sublieme pass. Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bódis onderschept slim de pass. Bódis geeft een hoge lob. Chorabik kopt de bal weg. Przecherka bereikt de bal nog maar net als eerste. Przecherka draait met de bal, schiet en ... Betz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Just onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Just zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vraciu is nu in balbezit. Vraciu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ARGES PITEȘTI 2020 57%, Venus FC 43%.
FC ARGES PITEȘTI 2020 - Venus FC 0:3