Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:58
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.23
  • Stadion: Venus Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 22244
Venus FC SR Brasov
532 Tactiek decaru
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
21 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 58.2
formidabel Schieten goed
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Tarnawski passt de bal met de wreef. Flores rent richting de bal. Barra maakt een afschuwelijke overtreding. Barra krijgt een gele kaart. Flores wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vraciu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski schiet op doel. Tangstad bokst de bal weg.

6e minuut.
Vraciu met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal met de wreef. Tarnawski rent richting de bal. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap. Tangstad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Cişmaşu is nu in balbezit. Raden onderschept slim de pass. Raden geeft de bal voor. Just is nu in balbezit. Just geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Raden passt de bal met de wreef. Tarnawski rent richting de bal. Yukarı is nu in balbezit. Tarnawski onderschept slim de pass. Tarnawski schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Flores is nu in balbezit. Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores onderschept slim de pass. Flores draait met de bal, schiet en ... Tangstad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venus FC - SR Brasov 1:0

15e minuut.
Cişmaşu rent richting de bal. Cişmaşu passt de bal in één keer door. Mutis heeft problemen om de bal te vangen. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bednarczyk is nu in balbezit. Paschek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Backe. Backe krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Vraciu met een sublieme pass. Just is nu in balbezit. Just passt de bal zonder na te denken. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Paschek is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Just zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Paschek is nu in balbezit. Paschek passt de bal in één keer door. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venus FC - SR Brasov 1:1

37e minuut.
Just bereikt de bal nog maar net als eerste. Just passt de bal zonder na te denken. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... Wiktorski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Venus FC - SR Brasov 2:1

40e minuut.
Tarnawski probeert naar een medespeler te passen. Just bereikt de bal nog maar net als eerste. Just met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... Tangstad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maghiaru kopt de bal weg. Just bereikt de bal nog maar net als eerste. Just schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tangstad met een harde bal richting middenveld. Paschek probeert de bal met de borst te controleren. Paschek geeft een lange en hoge pass. Gąbka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venus FC - SR Brasov 2:2

45e minuut.
Klungelig pakt Baruta de bal. Barra onderschept slim de pass. Barra probeert naar een medespeler te passen. Gąbka is nu in balbezit. Gąbka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venus FC 40%, SR Brasov 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venus FC - SR Brasov 2:2

47e minuut.
Barra verovert de bal door een tackle van achteren. Barra geeft een lange en hoge pass. Daar is Formoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gąbka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Raden rent richting de bal. Raden passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tarnawski de bal. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap. Flores probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Barra passt de bal zonder na te denken. Paschek rent richting de bal. Paschek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gąbka de bal. Gąbka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Beştea geeft de bal voor. Inworp. Just zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cişmaşu kopt de bal weg. Gąbka heeft problemen om de bal te vangen. Baruta is nu in balbezit. Gąbka verovert de bal door een tackle van achteren. Gąbka haalt uit met een fantastische trap. Betz bokst de bal weg.

64e minuut.
Klungelig pakt Vraciu de bal. Vraciu met een sublieme pass. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venus FC - SR Brasov 3:2

70e minuut.
Raden kopt de bal weg. Flores rent richting de bal. Flores speelt de bal door. Tarnawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarnawski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cişmaşu rent richting de bal. Cişmaşu geeft een lange en hoge pass. Gąbka kopt de bal weg. Bednarczyk rent richting de bal. Bednarczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Betz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venus FC - SR Brasov 3:3

82e minuut.
Tarnawski rent richting de bal. Tarnawski passt de bal met de wreef. Wiktorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Cişmaşu rent richting de bal. Raden verovert de bal door een tackle van achteren. Raden probeert naar een medespeler te passen. Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Baruta passt de bal met de wreef. Tarnawski is nu in balbezit. Tarnawski passt de bal in één keer door. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venus FC 51%, SR Brasov 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venus FC - SR Brasov 3:3